Tech Data distribueert geheugen van het merk Crucial

De distributeur Tech Data heeft een contract gesloten met de componentenfabrikant Micron. Volgens de overeenkomst zal het in München gevestigde bedrijf met onmiddellijke ingang werk- en datageheugens van het merk Crucial distribueren naar gespecialiseerde detailhandelaren in de DACH-regio.

Tech Data breidt het portfolio van de business unit Global Computing Components (GCC) verder uit. Daartoe heeft de in München gevestigde distributeur nu een distributieovereenkomst gesloten met de geheugenspecialist Micron, die betrekking heeft op het werk- en data-geheugenmerk Crucial van deze laatste. Gespecialiseerde handelspartners kunnen voortaan interne en externe SSD’s, DDR3-/DDR4-geheugenmodules en specifiek gaming RAM-geheugen van Tech Data kopen.

“Met het merk Crucial halen we een fabrikant in huis wiens portfolio als enige de volledige hiërarchie voor datacenters dekt en een verscheidenheid aan speciale oplossingen biedt,” aldus Thomas Klein, directeur GCC bij Tech Data, over het sluiten van de overeenkomst. De distributeur richt zich hiermee tot een breed scala van wederverkopers, waaronder systeemhuizen, zakelijke wederverkopers, OEM’s, ISV’s, maar ook etailers en detailhandelaren.

Voor meer informatie kunnen verkooppartners contact opnemen met het GCC-team van Tech Data via e-mail of telefonisch op 089/4700-2646.