Hoe neem je contact op met Ho. Mobile

Hier staat hoe we contact kunnen opnemen met de klantenservice, via gratis nummers, de app of de website, als we problemen hebben met een Ho.Mobile SIM

We hebben zojuist een Ho. Mobiele SIM-kaart, aangetrokken door het nieuwe goedkope aanbod van de Vodafone-gebonden operator? Hier leest u hoe u met een Ho Mobile-operator kunt spreken als u informatie nodig hebt of problemen ondervindt met uw nieuwe lijn.

Voor degenen die het nog niet weten, Ho.Mobile is de nieuwe virtuele operator die wordt beheerd door het bedrijf Vei (Vodafone groep). Geopend om tegen te gaan, landde onlangs in Italië met een zeer goedkoop enkeltarief dat voor 6,99 euro per maand 30 GB internet, sms en onbeperkt bellen biedt. Zoals de meeste providers, Ho. Mobile biedt, net als de meeste andere providers, drie verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice in geval van nood. Er is de klassieke methode via de telefoon, met een Ho. Mobile operator die ons door eventuele problemen zal loodsen. Wij kunnen ook contact opnemen met de dienst via het web of door gebruik te maken van de applicatie van de operator. Hier is hoe je het in detail moet doen.

Hoe spreek je met een Ho. Mobiele operator via het gratis nummer

Als u een Ho.Mobile SIM hebt geactiveerd en met een operator wilt spreken, is de eenvoudigste manier om dit te doen het gratis nummer 19.21.21 te bellen. Het interessante is dat Ho. Mobile biedt de mogelijkheid om de klantenservice te bellen vanaf een nummer van een andere operator, dit kan via het gratis nummer 800.688.788. Het gratis nummer kan echter alleen worden gebruikt in geval van problemen met de activering of in geval van diefstal of verlies van de telefoon. Wat als je in het buitenland bent? Geen probleem in dit geval is het nummer om contact op te nemen +39 346 4448921. Via deze laatste dienst kunnen we het resterende beltegoed en het dataverbruik te weten komen, maar ook informatie krijgen over promoties en diensten die op de SIM actief zijn.

Er dient te worden opgemerkt dat de klantenondersteuning niet 24 uur per dag actief is. Telefonisch contact met een operator zal mogelijk zijn van maandag tot vrijdag van 9 tot 22 uur, en op zaterdag en zondag van 9 tot 20 uur. Met Ho.Mobile zijn er ook codes voor snelle antwoorden per sms. Met 42121, bijvoorbeeld, kunt u uw resterende krediet controleren en details krijgen over uw dataverbruik. We kunnen in plaats daarvan de 421111 gebruiken voor informatie over de status van de simportabiliteit. Tot slot kunnen we met 421113 onze smartphone automatisch configureren om op het internet te surfen.

Hoe contacteer ik Ho. Mobile klantenservice via de website en de applicatie

Om basisinformatie te weten te komen zoals de promoties die actief zijn op onze Ho.Mobile SIM, of om het resterende beltegoed en dataverbruik te weten te komen kunnen we de officiële ho. -applicatie gebruiken, die zowel beschikbaar is voor Windows Phone als voor Android of iPhone telefoons. Een andere mogelijkheid is om op de website van de virtuele operator de rubriek ho.officina te vinden, die gewijd is aan klantenondersteuning. In werkelijkheid is deze pagina veel meer dan een eenvoudige ondersteuningsdienst, maar een echte online gemeenschap met moderatoren waar u uw twijfels kunt uiten of vragen kunt stellen over uw lijn.