Kena Mobile krediet reset en laat mensen niet bellen, wat gebeurt er

Sinds de nacht van 29 september werkt Kena Mobile niet en laat gebruikers niet bellen. Tegoed is teruggezet naar nul voor alle klanten

Problematische wake-up call voor Kena Mobile klanten. Sinds de ochtend van 29 september kunnen gebruikers van Kena Mobile niet meer bellen en is hun beltegoed gewist. Gebruikers melden ook dat zij geen toegang kunnen krijgen tot de applicatie om de status van hun abonnement te controleren. Sommigen hebben ook geprobeerd op te waarderen, maar het tegoed is niet op de SIM-kaart geladen.

De eerste meldingen kwamen rond 5.00 uur binnen, een aanwijzing dat het probleem in de nacht van 28 op 29 september is ontstaan. Op de website downdetector.com staan honderden meldingen van mensen die klagen dat zij Kena Mobile niet kunnen gebruiken. De virtuele operator, die op het TIM-netwerk is gebaseerd, heeft geen informatie vrijgegeven, maar technici zijn ongetwijfeld bezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De oorzaak van de storing is nog niet bekend en het zal nog enige tijd duren voordat de situatie genormaliseerd is. Momenteel werkt Kena Mobile niet en kan er niet gebeld worden.

Waarom Kena Mobile down is

Krediet reset, promotie niet actief, niet kunnen bellen en geen toegang krijgen tot de app om de status van je abonnement te controleren. Dit zijn de problemen die Kena Mobile klanten vanochtend ondervinden. De dienstonderbreking treft heel Italiƫ: op downdetector.com komen reacties uit Padua, Catania, Terni, Rome. Degenen die contact hebben opgenomen met de klantendienst van Kena Mobile hebben nog niet met een operator kunnen spreken om uitleg te krijgen. We blijven de situatie in de gaten houden en zullen u in de komende uren meer vertellen.

Update 08:30 uur. De technici van Kena Mobile hebben het probleem zeer snel opgelost

.