Hoe contact opnemen met Kena Mobile klantenservice

Symptomen problemen met uw Kena Mobile SIM? Contact opnemen met de klantenservice van de virtuele operator van TIM is heel eenvoudig: zo spreekt u met een Kena-operator

Kena Mobile, dat al enkele jaren actief is op de Italiaanse markt, is een van de MVNO’s die de voorkeur genieten van gebruikers in Italië. Kena Mobile is een van de populairste MVNO’s in Italië, en naast de uitgebreide netwerkdekking (Kena is gebaseerd op het TIM-netwerk, met 99% signaaldekking en 4G-ondersteuning met snelheden tot 30 megabit per seconde) en aanbiedingen die in lijn liggen met die van andere MVNO’s, biedt Kena Mobile ook een klantenservice die kan worden gecontacteerd waar u ook bent.

Of u nu technische of commerciële problemen hebt, het maakt niet uit: als u telefonisch of online contact opneemt met de klantenservice, kunt u spreken met een Kena Mobile-operator en een eenvoudige en onmiddellijke oplossing vinden. In de volgende paragrafen laten we u zien hoe u telefonisch, via het web of via sociale media contact kunt opnemen met de klantenservice van Kena Mobile, zodat u een Kena Mobile-operator kunt spreken en een oplossing voor uw probleem kunt vinden.

Hoe spreekt u met een Kena Mobile-operator

Er zijn twee verschillende nummers die u kunt gebruiken om contact op te nemen met een Kena Mobile-operator voor klantenondersteuning. Als u vanuit Italië belt, moet u 181 bellen en de instructies van de ingesproken stem volgen om een oplossing voor uw probleem te vinden: u kunt uw resterende beltegoed en drempels achterhalen, aanbiedingen en opties deactiveren of eventuele technische problemen die u ondervindt oplossen (zoals het herstellen van uw Kena SIM PIN). Als u problemen hebt terwijl u in het buitenland bent, is het Kena Mobile klantenservicenummer +39.350.59.99.181. In beide gevallen worden de telefonisten zeven dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur te woord gestaan.

Contact doe-het-zelf Kena Mobile

Kena Mobile biedt zijn gebruikers ook een doe-het-zelf telefonische ondersteuningsdienst, die nuttige informatie biedt zonder dat u met een live telefonist hoeft te spreken. De doe-het-zelf-service is beschikbaar op het gratis nummer 40181, terwijl u in het buitenland moet bellen naar +39.350.59.99.345

Kena Mobile-klantenondersteuning: andere kanalen

Kena Mobile-klantenondersteuning is niet alleen telefonisch beschikbaar. U hebt ook web- en sociale kanalen tot uw beschikking. In de Support-sectie van de website vindt u verschillende formulieren, een sectie gewijd aan telefoonconfiguratie, een sectie gewijd aan Kena Mobile-signaaldekking en een How To-gedeelte met een reeks veelgestelde vragen en antwoorden.

U kunt ook ondersteuning krijgen voor uw Kena-nummer via de officiële sociale kanalen van de mobiele virtuele operator. Chat gewoon op Facebook of Twitter om contact op te nemen met de klantenservice, leg uit wat uw probleem is en wacht, u zou binnen een paar uur iemand moeten kunnen spreken.