Scansource Europe lanceert distributieprogramma voor Elo Touch Systems

Elo Touch Systems en Scansource willen met een partnerprogramma de business met touchscreens stimuleren.

Scansource is gespecialiseerd in geautomatiseerde data capture, PoS en mobiliteitsoplossingen. Nu lanceert de value-added distributeur (VAD) een nieuw partnerprogramma voor Elo TouchSystems-producten.

In het kader van het programma kunnen resellers profiteren van exclusieve promoties, leads voor eindklanten, concurrerende projectprijzen, lead generation, verbeterde pre-sales ondersteuning en demoprijsvoorwaarden. Het programma omvat een bedrijfsplan dat resellers een driemaandelijkse omzetdoelstelling met Scansource oplegt. Als deze doelstelling wordt gehaald, krijgt de wederverkoper een korting op zijn aankopen in het volgende kwartaal.

Meer touchscreens

“Dit partnerprogramma komt op een ideaal moment”, aldus Bert Fonderie, vice president merchandising van Scansource Europe. “De vraag naar aanraakschermen in besturingssystemen en andere professionele toepassingen zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk toenemen, wat uiterst veelbelovende groeimogelijkheden voor wederverkopers schept. We willen ervoor zorgen dat we een platform kunnen bieden waarop resellers deze business kunnen baseren en er optimaal van kunnen profiteren.”

Eerste stap

“De ontwikkeling van dit programma is een belangrijke stap in het opbouwen van een krachtig verkoopkanaal,” aldus Mark Levy, EMEA sales director bij Elo Touch Systems. “Hierdoor kunnen resellers profiteren van alle hulpmiddelen en diensten die een pan-Europese distributeur hen kan bieden, en kunnen wij ons portfolio op een indrukwekkende manier onder de aandacht brengen. Bovendien bieden we resellers een duidelijke ondersteuningsstructuur waardoor we nog beter kunnen inspelen op hun behoeften en marktomstandigheden”. □