MS-Tech lanceert premium partnerprogramma

Vanaf nu stelt accessoire- en multimediaspecialist MS-Tech zijn vakhandelspartners gratis display-units en rekken ter beschikking. De enige voorwaarde: deelname aan het partnerprogramma in vier fasen, dat op 2 april van start gaat.

Voor systeemintegrators en gespecialiseerde retailpartners met een winkel heeft MS-Tech een premium partnerprogramma gelanceerd om hen te ondersteunen bij de presentatie en verkoop van MS-Tech artikelen.

Alle vakhandelaren en systeemintegrators die zich bij MS-Tech registreren en het uittreksel uit het handelsregister insturen, komen voor deelname in aanmerking.

Wederverkopers kunnen, afhankelijk van hun inzet, in aanmerking komen voor vier verschillende partnerniveaus en zo profiteren van verschillende diensten. Zo zal MS-Tech de partners onder meer reclamevergoedingen, gratis display-artikelen en op maat gemaakte flyers ter beschikking stellen. Daarnaast zijn ook uitstallingen en exclusieve proefopstellingen bedoeld om de verkoop in de winkel te bevorderen.

Daarnaast zullen alle partners die aan het programma deelnemen, te vinden zijn op de MS-Tech homepage. Dit zal het voor eindklanten gemakkelijker maken om een partner in hun buurt te vinden. Het programma zal op 2 april online gaan.

Eenmaal per jaar zullen ook de meest succesvolle gespecialiseerde handelspartners en systeemintegratoren worden bepaald en bekroond. MS-Tech producten kunnen worden gekocht via de distributeurs Devil, Maxcom, Pilot en Powertech.