Wendy Bahr wordt Chief Commercial Officer bij Rubrik

Vanaf nu is voormalig Cisco executive Wendy Bahr als Chief Commercial Officer verantwoordelijk voor Rubrik’s MSP en Partner Channels, Hardware en Software Alliances, Inside Sales en Professional Services teams.

Vanaf nu treedt voormalig Cisco executive Wendy Bahr toe tot het leiderschapsteam van Rubrik. Voor de platformleverancier zal Bahr de functie van chief commercial officer gaan bekleden, verantwoordelijk voor de MSP- en partnerkanalen, hardware- en softwareallianties, verkoopbinnendienst en professionele serviceteams.

Bahr treedt in dienst bij Rubrik na een dienstverband van 18 jaar bij Cisco, waar ze recentelijk de functie van senior vice president van de wereldwijde partnerorganisatie bekleedde. Naast de ondersteuning van het Cisco-partner-ecosysteem was ze verantwoordelijk voor Global Virtual Sales en Global Customer Success, evenals voor de wereldwijde verkooporganisatie Cisco Meraki.

Rub Rubrik, maker van een gelijknamig platform voor het beheer van gegevens en toepassingen, kijkt in het bijzonder naar Bahr om zijn go-to-market-strategie aan te sturen: “Ze zal onze omzetgroei en de groei van onze partners verder versnellen”, aldus Brett Shirk, chief revenue officer bij Rubrik.