Word een verkoopprofessional in 20 minuten met Telering

De gespecialiseerde vakvereniging Telering heeft een e-learning platform opgezet om haar partners fit te maken op het gebied van verkooppsychologie.

Het aandeel extreem veeleisende of zelfs moeilijke klanten neemt voortdurend toe. Gespecialiseerde handelaren doen er dan ook goed aan niet alleen een masterdiploma in elektrotechniek te behalen, maar bij voorkeur ook een diploma in psychologie. Daarom biedt Telering haar partners online trainingen aan, zodat ze het juiste inlevingsvermogen kunnen verwerven om de stemming van de klant beter te herkennen en op het juiste moment de juiste verkoopargumenten klaar te hebben.

Het online leerplatform is bedoeld om producten te helpen verkopen die uitleg behoeven. Videofilms geven verschillende verkoopscènes weer, demonstreren de juiste manier om met verschillende soorten klanten om te gaan en laten zien hoe u succesvolle gesprekken voert:

  • Hoe overtuigt u dominante klanten?
  • Wie setzt man selbstbewusst den Preis durch?
  • Wie geht man mit pedantischen Kunden um?
  • Mit welchen Argumenten begegnet man den Dumping-Preisen im Internet?

Diese und viele weitere Fragen und Problemstellungen werden in verständlich sowie unterhaltsam aufbereiteten Lektionen à 20 Minuten präsentiert und gelöst, heißt es aus dem Unternehmen. Im anschließenden Wissens-Check kann der Teilnehmer das Erlernte prüfen und sich eine Teilnahmebestätigung ausdrucken. |sm