De GDI Software partnerdag

Naast Jugendstil en een wijnmakerij bood GDI Software zijn partners op zijn jaarlijkse bijeenkomst informatie over de nieuwste productontwikkelingen. De deelnemers kregen ook inzicht in de toekomststrategieën van de softwareproducent uit de Palts.

Op 22 september nodigde GDI Software zijn gespecialiseerde handelspartners uit in de feesthal van de Jugendstil in Landau. De deelnemers werden ontvangen op een wijngaard in het Pfälzerwald. Als specialist in “Enterprise Resource Planning” lag de nadruk op concepten ter verhoging van de omzet en de efficiëntie. De partners leerden welke activiteiten het bedrijf van plan is te ontplooien en welke strategieën moeten worden gebruikt om de ondernemingsdoelstellingen te bereiken.

Marc Zausig, Managing Director van GDI Software, formuleert het belang van de partners voor de softwarefabrikant: “Het succes van GDI Software is de combinatie van innovatieve software met persoonlijke service. En dat kunnen we alleen samen met onze partners.”

Andere punten op de agenda van de partnerdag waren productpresentaties, waaronder de GDI Zeit compact, een cloudoplossing voor tijdregistratie, en andere tools voor het verwerken van betalingstransacties. Andreas Richter, hoofd ontwikkeling bij GDI Software, gaf een inkijkje in de toekomstige ontwikkelingsstrategie. En Ulrich Gaida, die sinds mei 2017 hoofd Marketing is, kondigde aan dat de GDI Academy voor het opleiden van verkooppartners verder wordt uitgebreid.