Snow Software met nieuw partnerprogramma

Snow Software, leverancier van oplossingen voor software asset management, introduceert zijn nieuwe drieledige programma om zijn partnernetwerk op mondiaal niveau te ondersteunen.

Met het nieuwe partnerprogramma wil Snow bestaande klantrelaties opschalen naar extra markten en zijn resellers ondersteunen. Partners krijgen de kans om hun omzet te verhogen door middel van softwarelicenties, diensten en ondersteuning. Daarnaast zegt Snow dat het programma met drie niveaus de prestaties en expertise van partners beloont bij het adviseren van klanten over SAM-behoeften – op wereldwijd, regionaal en lokaal niveau.

Vanaf nu zijn de partnerniveaus Authorised, Gold en Platinum. Het niveau hangt af van de deskundigheid van de partner en zijn inzet om klanten te adviseren.

Het programma staat open voor systeemintegrators, outsourcingbedrijven, managementadviesbureaus, resellers en SAM-adviesbureaus. Het omvat zowel de verkoop van licenties op locatie als beheerde SAM-diensten die door Snow worden geleverd.

De details van het programma kunnen per regio verschillen. Meer informatie over het partnerprogramma is hier beschikbaar.