Heiler Software presenteert productinnovaties in Stuttgart

Inkoop-, marketing- en salesmanagers krijgen op Heiler’s “Innovation Day” gedetailleerde informatie op het gebied van productinformatiemanagement en eProcurement.

Heiler Software nodigt u uit voor de gratis “Innovation Day” in Stuttgart op 18 oktober. Talrijke lezingen en praktijkverslagen zullen de diverse toepassingsmogelijkheden van de oplossingen laten zien. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productinformatiebeheer, eProcurement en mediapublishing zullen de deelnemers helpen hun concurrentievermogen te vergroten. Bedrijven van verschillende sectoren en groottes zullen het evenement afronden met hun praktische ervaringen met de Heiler producten.

“De Heiler Innovation Day is het ideale platform voor onze klanten en partners om de innovaties en trends voor 2008 uit de eerste hand te leren kennen en ideeën uit te wisselen met uitstekende sprekers”, promoot Rolf Heiler, voorzitter van de raad van bestuur, het evenement. Na registratie via onderstaand e-mailadres ontvangen de deelnemers het gedetailleerde conferentieprogramma, dat verschillende thematische blokken omvat.