GFI Software neemt Hound-Dog over

Controlling clients’ networks is what Hound-Dog is all about. GFI Software heeft nu de controle over het bedrijf overgenomen. Partners en KMO’s moeten hiervan kunnen profiteren.

Hound-Dog’s monitoring tools stellen MSP’s (Managed Service Providers), VAR’s en IT-support specialisten in staat om de netwerken van hun klanten te controleren en te beheren. Deze tool heeft nu ook de aandacht getrokken van GFI Software, dat Hound-Dog heeft overgenomen. “De overname van Hound-Dog is slechts de eerste van meer gerichte stappen die we nemen om een breder dienstenaanbod beschikbaar te maken dat zowel lokaal geïnstalleerde software als online geïmplementeerde oplossingen omvat,” aldus Walter Scott, CEO van GFI Software. De oplossingen van Hound-Dog waren ook aantrekkelijk voor dienstverleners omdat zij deze zelf op de markt konden brengen. “We wisten dat dit een unieke kans zou zijn om ons productaanbod te completeren en Hound-Dog wereldwijd bekend en beschikbaar te maken,” aldus Doug Wilson, oprichter van Hound-Dog.

Het eerste product dat na de overname in de race komt, is GFI Max. De oplossing omvat diverse hulpmiddelen voor onderhoud op afstand, monitoring en ondersteuning. Real-time monitoring van systemen, dagelijkse statuscontroles of door de leverancier opgestelde klantenrapporten en oplossingen voor ondersteuning op afstand zijn ontworpen om leveranciers van beheerde diensten een permanente inkomstenstroom te bieden. IT-dienstverleners kunnen de bedrijfskosten verlagen en “best of breed”-ondersteuningsdiensten aanbieden.

Voor de gespecialiseerde handelspartners is de oplossing om de volgende redenen interessant:

  • Voorziening van IT-diensten met 24-uurs bewaking van klantensystemen
  • Werving van nieuwe klanten door middel van een vraaggericht en partnergericht IT-dienstenaanbod
  • Combinatie van diensten voor extra inkomsten van bestaande klanten
  • Eenvoudige, snelle set-up met minimale trainingsinspanning zonder dat extra hardware nodig is

.