Api, Pilot en Tech Data zijn ook beschikbaar op Allerheiligen

Op maandag 1 november wordt in sommige federale staten de nationale feestdag Allerheiligen gevierd. De verkoopteams van Api, Pilot en Tech Data zullen op deze dag echter zoals gebruikelijk voor resellers beschikbaar zijn.

Op Allerheiligen, 1 november, zal het verkoopteam van IT-distributeur Tech Data voor resellers beschikbaar zijn voor de feestdageninkopen. Resellers kunnen hun verkoopcontacten voor het aannemen en verwerken van bestellingen en voor vragen zoals gebruikelijk van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch of per e-mail bereiken.

De Noordrijn-Westfaalse distributeur Api zal ook tijdens de feestdag met een team van 40 verkoopmedewerkers tijdens de gebruikelijke openingstijden voor zijn partners paraat staan. De onderneming heeft ook een speciale regeling kunnen treffen met de verzenddienstverlener UPS, zodat de levering van bestelde goederen ook zoals gebruikelijk op dezelfde dag zal plaatsvinden en de levering aan de klant de volgende dag verzekerd is.

Het team van Api’s zusterbedrijf Pilot zal ook open zijn op 1 november en zal vragen en orders van hun resellers verwerken.

Allnet, Also, Actebis Peacock, Ingram Micro en Systeam zullen op deze dag ook aanwezig zijn voor hun resellers.