Sysob lanceert promo-campagne voor Ruckus switches

De Campus switches van Ruckus maken deel uit van een promo-campagne gelanceerd door de in Upper Palatinate gevestigde distributeur Sysob. Tot het einde van het jaar worden kortingen aangeboden op negen modellen uit de Campus-serie.

In het kader van de promotiecampagne “Sysob Switch Special” biedt de value-added distributeur uit het Beierse Woud zijn gespecialiseerde detailhandelpartners negen verschillende switches uit de ICX7150-serie uit het assortiment van netwerkapparatuurfabrikant Ruckus aan tegen een bijzonder hoge korting. De korting geldt voor bestellingen die tot en met 31 december 2019 worden geplaatst en wordt toegekend bij vermelding van de promotiecode RKS-0121.

Campus switches van Ruckus

De campus switches met 8, 12 of 24 poorten (10/100/1000 Mbit/s) zijn geschikt voor gebruik in IT-infrastructuren van kleine en middelgrote ondernemingen. Ze kunnen worden gestapeld en verbonden met andere switches van de 7000 serie via Campus Fabric. De switches ondersteunen ook PoE en PoE+ voor ongecompliceerde stroomvoorziening van aangesloten apparaten, zoals draadloze toegangspunten. Ze zijn niet alleen ontworpen voor installatie in WLAN-omgevingen. Dankzij diverse monitoring- en beheerfuncties en SDN-ondersteuning kunnen ze in verschillende netwerkscenario’s worden gebruikt. Het is ook mogelijk de functies via software uit te breiden. Zo kan bijvoorbeeld eerst een basisswitch met een 1 Gbit uplink/stacking poort worden aangeschaft. Indien de snelheid van de uplink/stacking poorten niet langer toereikend is, kunnen deze worden verhoogd tot 10 Gbit door middel van een naderhand aan te schaffen software-upgrade.