Nieuw hoofd Duitsland bij Ricoh

Met ingang van 1 april 2021 krijgt Ricoh Duitsland in Raphaël Zaccardi een nieuwe CEO. De ervaren manager vervangt daarmee Niculae Cantuniar, die het bedrijf eind maart na vijf en een half jaar verlaat.

Raphaël Zaccardi, Chief Executive Officer (CEO) bij Ricoh Nordics en Central Europe, neemt per 1 april de leiding van het bedrijf in Duitsland over. Hij neemt het stokje over van Niculae Cantuniar, die Ricoh eind maart 2021 na vijf en een half jaar zal verlaten.

David Mills, CEO Ricoh Europe, zegt: “Sinds hij in 2015 als CEO in dienst trad bij Ricoh Duitsland, is Niculae Cantuniar een zeer gewaardeerde leider geweest en ik wil hem bedanken voor zijn harde werk en zijn enorme bijdrage aan de Ricoh Group. We wensen hem veel succes in zijn toekomst.”

Zaccardi werkt al 35 jaar bij Ricoh en brengt een schat aan expertise en ervaring met zich mee. “Wij zijn zeer verheugd Raphaël Zaccardi bij Ricoh Duitsland te mogen verwelkomen. De heer Zaccardi heeft tijdens zijn carrière bij Ricoh een zeer positieve invloed gehad en het zal spannend zijn om te zien hoe hij Ricoh Duitsland van de grond zal helpen krijgen. Ik weet dat hij ernaar uitkijkt om samen te werken met alle medewerkers, klanten en partners van Ricoh Duitsland”, voegde Mills eraan toe.