Margecalculator van Herweck met meer functies

De ICT-distributeur Herweck heeft zijn margecalculator verder ontwikkeld op basis van de wensen van zijn vakhandelaren en presenteert de vernieuwingen op de IFA in Berlijn.

De margecalculator van Herweck werd in juni voor het laatst herzien en in Berlijn presenteert Herweck nu nog meer functies. Met behulp van een herziene winkelwagenfunctie kunnen nu meerdere artikelen worden geselecteerd. Dit geeft de detailhandelaar de mogelijkheid om bundels te berekenen, te vergelijken en op te slaan als favorieten. Bovendien is het nu mogelijk om een door de detailhandelaar gemaakte berekening rechtstreeks in Excel te importeren.

“De margecalculator is zeker een reis naar Berlijn waard. Het is een instrument dat wij verder hebben ontwikkeld volgens de wensen van de gespecialiseerde handelaar. Het is dienovereenkomstig uitgebreid en praktisch”, aldus Oliver Borst, hoofd van het servicecentrum bij Herweck.

Naast het serviceportfolio toont Herweck een dwarsdoorsnede van haar assortiment accessoires voor mobiele telefoons. Nieuwe product-highlights voor mobiele en digitale communicatie zullen te zien zijn – de Apple-licentieproducent Moshi toont bijvoorbeeld hoesjes en een design-headset.

Interesseerde vakhandelaren kunnen meer informatie krijgen over het IFA-programma van de distributeur op www.herweck.de of door te bellen naar 06849/9009-110. Daar kunnen ook online persoonlijke afspraken met het Herweck beursteam worden gemaakt. Gratis IFA-tickets zullen op afspraak beschikbaar worden gesteld aan gespecialiseerde dealers.

Herweck is op de IFA te vinden in hal 4.2, stand 219.