Herweck breidt Professional Business Service uit

In het kader van een herpositionering in het Telekom-netwerk biedt Herweck haar verkooppartners de Professional Business Service aan. De klant wordt van lead generation tot behoefteanalyse begeleid en ook bij projecten ondersteund.

Herweck biedt zijn verkooppartners in het kader van zijn herpositionering in het Telekom-netwerk nu de Professional Business Service met kwaliteitsgarantie aan. Onder leiding van Maximilian Preiss, Network Manager Telekom Business Customers, wordt de klant begeleid van lead generation tot behoefteanalyse.

De dienst omvat tevens:

  • individuele projectondersteuning via telefonische ondersteuning,
  • ondersteuning door velddiensten of online training,
  • het ontwerp van bedrijfsmarketing en
  • het aanbieden van projectgerelateerde oplossingsrichtingen.

Ook inbegrepen zijn de Herweck premium diensten van de marge calculator, de IMEI picking service en de billing tool.

“Met name bedrijven worden geconfronteerd met grote uitdagingen in het kader van de digitalisering en hebben een enorme behoefte aan advies. Een essentiële voorwaarde voor een succesvolle digitalisering is voldoende bandbreedte in de datalevering”, verklaart Hans-Jürgen Witfeld, Sales Manager bij Herweck. Dit is de kans voor de gespecialiseerde handelspartners om nieuwe klantengroepen aan te boren en naast het segment van de particuliere klanten ook voet aan de grond te krijgen in de wereld van de zakelijke klanten. “Het is onze taak om als professionele partner klaar te staan en gezamenlijk nieuwe marketingbenaderingen voor de B2B-sector te ontwikkelen.”

Geïnteresseerde vakhandelaren kunnen contact opnemen met hun Herweck-contactpersoon of het verkoopteam via e-mail op [email protected].