Jörg Reimann breidt UFP’s storage media business uit

Met een ervaren verkoopteam onder leiding van Jörg Reimann wil de speciale distributeur UFP zijn aanwezigheid in Duitsland op het gebied van opslagmedia aanzienlijk versterken.

Speciale distributeur UFP, een dochteronderneming van de UFP Group met hoofdkantoor in Parijs, versterkt zijn verkoop van opslagmedia met een nieuw team. Het nieuwe team wordt geleid door Jörg Reimann als verkoopdirecteur. Hij wordt bijgestaan door ervaren medewerkers en een productmanager.

Midden september is het team begonnen met zakelijke activiteiten met de kerncompetentie Storage Media in het nieuw opgerichte verkoopkantoor van UFP in Wiesbaden. De klanten worden bevoorraad vanuit het hoofdkantoor van UFP Duitsland in Kamp-Lintfort.

Het volledige portfolio van HP, Fuji, Imation, IBM, Maxell, Quantum, Plasmon, Sony, TDK en Verbatim merken is beschikbaar. Jörg Reimann wil zowel klantencontacten opbouwen als nieuwe merken aan het portfolio toevoegen.

Reimann is een branche-expert van het eerste uur, die sinds 1998 bij verschillende dochtermaatschappijen van de opslagmedia-distributeur Dexxon als directeur werkzaam is geweest.