Thin Client von NComputing mit lgel OS

Dank einer neuen Partnerschaft ist das lgel OS erstmals auch für Arm-basierte Endgeräte verfügbar. De RX420(lgel) van NComputing, die is gebaseerd op het Raspberry Pi 4 platform, is geoptimaliseerd voor de Citrix Workspace App, de Citrix Workspace Hub en een lokale Chromium browser.

De RX420(lgel) biedt dual-band WLAN, Gigabit Ethernet en native ondersteuning voor twee schermen. De thin client kan worden gebruikt als een PC, maar is goedkoper en verbruikt minder stroom. Die einheitliche Codebasis für x86-64-Endgeräte und RX420(lgel)-Thin-Clients von NComputing erlaube es Unternehmen, mit der Universal Management Suite (UMS) von Igel bis zu 300.000 Endgeräte zu verwalten.

NComputing ist als jüngstes Mitglied dem lgel-Ready-Program beigetreten. De RX420(lgel) is in het kader van het programma gevalideerd en gecertificeerd als een product van geavanceerd niveau en zal volgens de planning vanaf februari 2021 verkrijgbaar zijn. Het aanbod omvat volledige ondersteuning voor de Citrix Workspace App en de Citrix Workspace Hub, evenals geïntegreerde ondersteuning voor de geïntegreerde, lokale Chromium-browser. Dit biedt extra flexibiliteit, bijvoorbeeld in kiosk- of productiviteitsmodus met directe toegang tot webinhoud en webapps zonder desktopvirtualisatie.