Hoe te kijken op TV en streaming Lokomotiv Moskou – Juventus

Ontdek hoe te kijken op TV en streaming Lokomotiv Moskou – Juventus, wedstrijd van de vierde ronde van de Champions League 2019 – 2020

Juventus staat tegenover Lokomotiv Moskou in de vierde ronde van de Champions League 2019 – 2020. Een belangrijke wedstrijd voor de bianconeri: met een overwinning zou kwalificatie voor de achtste ronde praktisch in de tas zitten. Lokomotiv Moskou – Juventus wordt vanavond om 18:55 uur gespeeld en wordt rechtstreeks en exclusief door Sky uitgezonden. De wedstrijd is te zien op SkySport Uno en SkySport 252 en wordt gestreamd op SkyGo.

Voor Juventus zal het een zeer gecompliceerde wedstrijd worden, in een vurig stadion dat de spelers van Lokomotiv tot het uiterste zal drijven. Er zijn weinig twijfels over Sarri’s opstelling: Higuain en Cristiano Ronaldo zullen in de aanval spelen, terwijl Ramsey zou moeten terugkeren naar zijn rol als centrum-back. Pjanic zal het middenveld aanvoeren en geflankeerd worden door Matuidi en Bentancur. In de verdediging keert Alex Sandro terug op de linkervleugel, nadat hij tegen Torino rust kreeg. Lokomotiv zal proberen een meer aanvallende wedstrijd op te zetten dan in de eerste leg, en Juventus proberen te raken op de tegenaanval.

Hoe laat speelt Lokomotiv Moskou – Juventus

Lokomotiv Moskou – Juventus wordt gespeeld om 18:55 uur in het Centraal Stadion Lokomotiv.

De waarschijnlijke opstellingen van Lokomotiv Moskou – Juventus

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bentancur; Dybala, Ronaldo.

Lokomotiv Moskou (4-3-3): Guillerme; Ignatyev, Corluka, Höwedes, Idowu; Barinov, Murilo, Krychowiak; Al. Miranchuk, Eder, Joao Mario.

Waar kan ik Lokomotiv Moskou – Juventus op TV kijken

Lokomotiv Moskou – Juve is een Sky exclusive die de wedstrijd live zal uitzenden op SkySport Uno (201) en SkySport 252. De wedstrijd is ook op tv beschikbaar voor NowTV-abonnees.

Hoe kijk je Lokomotiv Moskou – Juventus via streaming

Lokomotiv Moskou – Juventus streaming is alleen beschikbaar op SkyGo, het on-demand platform van Sky. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je een Sky-abonnee zijn en aangemeld zijn voor de dienst.

Om Lokomotiv Moskou – Juventus te zien streamen op de SkyGo-app moet je je aanmelden bij de dienst met je aanmeldgegevens, klikken op TV-kanalen en SkySport Uno of SkySport 252 selecteren.

Lokomotiv Moskou – Juventus is ook beschikbaar in streaming voor Now TV-abonnees.

Als u geen Sky-abonnement heeft, kunt u Lokomotiv Moskou – Juventus live volgen op Virgilio Sport.