Hoe Juventus – Torino live te bekijken

Ontdek waar je Juventus – Torino live kunt streamen gratis op computers, smartphones en tablets

Vanavond wordt in het Allianz Stadion de Derby della Mole, Juventus – Torino, wedstrijd geldig voor de vijfendertigste speeldag van de Serie A 2018-2019 gespeeld. Een zeer belangrijke wedstrijd, vooral voor de Granata, die volop strijden voor een plaats in de Champions League van volgend jaar. Torino staat op 55 punten, slechts drie punten achter Atalanta, dat momenteel op de vierde plaats staat.

Juventus heeft nu zijn achtste opeenvolgende Scudetto gewonnen en deze laatste paar competitiewedstrijden zijn vooral om te experimenteren met het oog op volgend seizoen. Maar de Derby is geen gewone wedstrijd, en Allegri zal vanavond de best mogelijke opstelling opstellen, ondanks een aantal blessures (waaronder Alex Sandro). Cristiano Ronaldo, die topscorer van de Serie A wil worden, zal zeker spelen. Voor Torino, daarentegen, is dit de wedstrijd die een seizoen waard zal zijn. Een overwinning thuis tegen Juventus zou hen een boost geven richting de eindspurt. Een gelijkspel of een nederlaag zou daarentegen het einde betekenen van de Champions League-dromen.

De wedstrijd is exclusief voor Sky en zal worden uitgezonden op SkySport Serie A (kanaal 202). Fans kunnen Juventus v Torino live volgen via streaming.

Juventus v Torino: tijd en plaats van de wedstrijd op tv

Juventus v Torino trapt af om 20:30 uur. De wedstrijd is op tv te zien op SkySport Serie A, kanaal 202 van de satellietzender. Er is ook de mogelijkheid om Juventus – Torino te volgen in live streaming op SkyGo.

Hoe live streaming Juventus – Torino te kijken op SkyGo

De Derby della Mole is altijd een wedstrijd die erg gevoeld wordt door de twee fans. Deze keer is het ook belangrijk voor het klassement, want Torino is volop in de strijd om het Europa dat telt. Fans die niet thuis of in het stadion kunnen zijn, kunnen Juventus-Torino live volgen via SkyGo, het on-demand platform van Sky.

Om gebruik te maken van SkyGo moet je een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website en gebruikmaken van een van de apparaten die door het platform worden ondersteund (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-applicatie kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Juventus – Torino te streamen moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op SkyGo klikken. Er wordt een pagina geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming: scroll naar beneden en je vindt SkySport Serie A (202). Selecteer het kanaal en klik op het pictogram “Play”: binnen enkele seconden begint de streaming van Juventus – Torino.

Als u de Derby della Mole niet op televisie of stream kunt kijken, kunt u de live streaming van Juventus – Torino volgen op Virgilio Sport.