Hoe Juventus – Tottenham gratis te zien via streaming en tv

Ontdek waar je Juventus – Tottenham van International Champions Cup gratis kunt streamen en tv kunt kijken

Het seizoen 2019/2020 van Juventus begint officieel. Veel nieuws voor de Italiaanse kampioenen, te beginnen met Maurizio Sarri, de nieuwe coach van Juventus. Ondanks de vele successen die Allegri de afgelopen vijf jaar heeft geboekt, besloot de leiding van de Bianconeri dat het tijd was voor een verandering en een stap voorwaarts op het gebied van het spel.

Het debuut zal zijn in de International Champions Cup, een internationaal toernooi waaraan de belangrijkste teams van Europa deelnemen, tegen Tottenham, finalist van de laatste Champions League. Voor Sarri zal het een gelegenheid zijn om de stand van het werk te begrijpen: na de eerste twee weken van voorbereiding moeten we op het veld zien of de spelers zijn begonnen met het assimileren van de nieuwe tactische dictaten van de coach. En dan is er nog de Ligt, de belangrijkste aankoop van de zomermarkt: Juventus gaf 75 miljoen euro uit om de jonge Nederlandse verdediger binnen te halen. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden voor de Bianconeri: Tottenham is verder in de voorbereiding, want op 11 augustus begint de Premier League.

De rechten voor de Internatonale Champions Cup zijn gekocht door Sportitalia, dat Juventus – Tottenham live op tv en via gratis streaming zal uitzenden.

Internationale Champions Cup, Juventus – Tottenham: aftrap

Juventus – Tottenham trapt volgens de planning om 13:30 uur af. De wedstrijd wordt gespeeld in het National Stadium in Singapore.

De vermoedelijke opstellingen van Juventus – Tottenham

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Demiral, De Sciglio; Rabiot, Pjanic, Emre Can; Bernardeschi, Higuain, Cristiano Ronaldo Coach: Maurizio Sarri.

Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Trippier, Carter-Vickers, Vertonghen, D. Rose; Eriksen, Ndombélé; Lamela, Alli, Son Heung-Min; Kane Coach: Mauricio Pochettino.

Waar te zien Juventus – Tottenham op TV

De wedstrijd zal worden uitgezonden op Sportitalia HD kanaal aanwezig op de digitale terrestrische. De afspraak is met de voorwedstrijd om 12:30 uur, terwijl de live-uitzending van Juventus – Tottenham is vastgesteld op 13:30 uur.

Hoe Juventus – Tottenham te kijken in gratis streaming

Voor Juventus-fans die aan zee zijn, is er de mogelijkheid om Juventus – Tottenham in gratis live streaming te bekijken op de website van Sportitalia. U hoeft niet te betalen voor een abonnement of u te registreren op de site, maar alleen een apparaat met een internetverbinding te gebruiken.

Om Juventus – Tottenham in gratis streaming te kijken, moet u de browser van uw smartphone of computer openen en de URL van de Sportitalia-website invoeren. Onderaan vindt u een vak gewijd aan Sportitalia HD en u moet klikken op “streaming bekijken”. Over een paar seconden begint de uitzending van de Juventus wedstrijd.