Elite Storie Brevi 2: wanneer komen de nieuwe afleveringen uit

De tweede verzameling speciale afleveringen van de Spaanse tv-serie is de komende dagen beschikbaar op Netflix: hier is wanneer en hoe je het kunt bekijken

Het wachten van de fans is eindelijk voorbij. Elite Short Stories 2, de tweede verzameling van speciale afleveringen van de Spaanse tv-serie Elite, is binnenkort in zijn geheel beschikbaar op Netflix. De eerste vier collecties zijn tussen 14 en 17 juni 2021 uitgebracht op het streamingplatform.

Elite, gemaakt door Carlos Montero en Dario Madrona, debuteerde in 2018 op Netflix en is nog steeds in productie. Er zijn momenteel vier seizoenen, waarvan de laatste in 2021 uitkomt, en meer dan 30 afleveringen. Centraal in het verhaal, dat zich afspeelt in een prestigieuze Spaanse particuliere middelbare school genaamd Las Encinas, staan de affaires van een groep tienerjongens. Elk seizoen draait om een moord, een aanranding of een ander misdrijf, en volgt de gebeurtenissen die tot de voltooiing ervan hebben geleid. De tv-serie behandelt ook veel sociale kwesties zoals hiv, drugsverslaving, seksualiteit, racisme en ongelijkheid.

Waar gaat Elite Short Stories 2 over

De Elite Short Stories zijn speciale afleveringen die enkele aspecten van de personages en het verhaal die al centraal staan in de gelijknamige Spaanse tv-serie, uitbreiden en verdiepen. Het bekijken van deze afleveringen zal u ook een beter inzicht geven in sommige van de plotpunten van het komende vierde en vijfde seizoen.

De eerste vier bundels van drie afleveringen werden afgelopen juni uitgebracht op Netflix, elk getiteld Guzmán Caye Rebe, Nadia Guzmán, Omar Ander Alexic en Carla Samuel.

De volgende drie bundels, die in december uitkomen, zijn getiteld Phillipe Caye Felipe, Samuel Omar en Patrick. Nogmaals, elk zal uit drie afleveringen bestaan. In de eerste bundel is Cayetana een van de hoofdpersonen, die met de hulp van haar nieuwe vriend Felipe probeert over haar verhouding met haar ex-vriend heen te komen. Net als ze dat probeert, komt de prins echter terug in haar leven.

In de drie afleveringen die hun naam dragen, zien we echter hoe Samuel het huis waarin hij is opgegroeid dreigt te worden uitgezet en hoe Omar met een verleidelijk idee komt om wat geld te verdienen. De laatste drie speciale afleveringen vertellen het verhaal van Patricks reis naar een hutje in het bos tijdens de kerstvakantie, wat een onverwachte maar betekenisvolle ervaring blijkt te zijn.

Hoe laat komt Elite Short Stories 2 uit

De speciale afleveringen die in juni uitkwamen zijn nog steeds beschikbaar op Netflix, dus wie ze nog niet heeft gezien doet er goed aan hiermee te beginnen. De volgende zullen in december 2021 op het streamingplatform verschijnen, maar op verschillende dagen.

Het eerste verhaal, getiteld Phillipe Caye Felipe, is uitgebracht op 15 december 2021. Vijf dagen later, precies op 20 december 2021, was het de beurt aan de tweede bundel, getiteld Samuel Omar. Tot slot zal Patrick, de derde en laatste collectie, vanaf 23 december 2021 worden gestreamd.

De releasetijd is altijd rond 9 uur Italiaanse tijd, wat overeenkomt met middernacht aan de westkust van de Verenigde Staten.