Hoe Juve – Brescia kijken op TV en streaming

Juve - Brescia is een wedstrijd uit de vierentwintigste speeldag van de Serie A 2019 - 2020. Hier is hoe je de wedstrijd live streaming en op tv kunt kijken

Juventus - Brescia is een van de wedstrijden van de vierentwintigste speeldag van de Serie A 2019 - 2020. Een wedstrijd die de Bianconeri op papier vrij gemakkelijk zouden moeten winnen, aangezien Brescia in de middenmoot van de degradatiezone staat. Maar Juve beleeft zijn meest gecompliceerde periode van de laatste maanden: twee competitienederlagen, een spel dat geen vooruitgang lijkt te boeken en spelers die uit vorm en nogal lusteloos zijn.

Wat is er aan de hand met de Bianconeri? Het is moeilijk te zeggen, maar Sarri's bank lijkt in evenwicht te zijn met een deel van de kleedkamer dat niet op één lijn kan komen met de Toscaanse coach. De wedstrijd tegen Brescia is een fundamenteel knooppunt van het seizoen: een overwinning zou het mogelijk maken om de geruchten van deze weken tot zwijgen te brengen en de Bianconeri weer elan te geven. Een nederlaag zou daarentegen aanleiding zijn voor degenen die willen dat Sarri wordt ontslagen. Brescia arriveerde in Turijn in de wetenschap dat het een huzarenstukje zou moeten leveren om ook maar één punt mee naar huis te nemen. De "rondinelle" passen zich aan aan de nieuwe spelprincipes van Lopez, die onlangs het roer overnam van Corini. Het is een wedstrijd die je om duizend redenen niet mag missen.

Fans kunnen Juve - Brescia op tv volgen via SkySport Serie A en live streamen via SkyGo: zo doe je dat.

Wanneer speelt Juve - Brescia

Juventus - Brescia trapt af om 15:00 uur op zondag 15 februari.

Hoe kijk je Juve - Brescia op tv

Juventus - Brescia is een Sky exclusive. De wedstrijd is op tv te zien op SkySport Serie A kanaal 202 van de satellietzender. Juventus - Brescia kan logischerwijs alleen bekeken worden door abonnees van het Calcio-pakket.

Hoe Juventus - Brescia te bekijken via streaming

Bent u niet thuis? Geen probleem: u kunt Juventus - Brescia kijken in streaming op SkyGo, het on demand-platform van de satellietomroep. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u een Sky-abonnee zijn en een geregistreerde account hebben op het platform.

Om Juve - Brescia te streamen moet u SkyGo opstarten, uw inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Een lijst met alle beschikbare kanalen wordt geopend en je moet SkySport Serie A selecteren. Als u op de knop Spelen klikt, wordt de wedstrijd gestreamd

Juve - Brescia

Juve (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Dybala, Higuain, Cristiano Ronaldo.

Brescia (4-3-1-2): Joronen; Sabelli, Mangraviti, Chancellor, Martella; Bisoli, Dessena, Bjarnason; Zmrhal; Balotelli, Ayé. Allemaal. Lopez