Fax, Voice-Mail en SMS voor Windows Small Business Server 2011

Servonic biedt een geschikte kleinzakelijke variant van de unified messaging-oplossing IXI-UMS voor de release van de Microsoft Windows Small Business Server 2011 (SBS). Voor het eerst biedt Microsoft de Windows Small Business Server aan als Standard-variant en als Essentials-variant voor gebruik in de cloud. De Servonic software is beschikbaar voor zowel de Standard als de Essentials variant van de Microsoft oplossing.

Geschikt voor de Microsoft Windows Small Business Server Standard biedt het in Olching gevestigde softwarehuis Servonic met de SBE (Small Business Edition) van IXI-UMS een geschikte unified messaging-oplossing voor kleine bedrijven.

De unified messaging-diensten fax, spraak en SMS kunnen via de IXI-UMS Exchange 2010 Connector naar behoefte worden geïntegreerd. Tot april 2011 biedt Servonic twee speciale pakketten aan voor de Windows SBS 2011 Standard. De pakketten zijn beschikbaar voor twee kanalen en 10 of 25 gebruikers elk. Zij omvatten de diensten Fax en Voice, alsmede een IXI-UMS Connector SBE voor de verbinding met Microsoft Exchange.

Servonic BPOS Connect Service voor SBS 2011 Essentials

De BPOS Connect Service van Servonic brengt de verbinding tot stand met Microsoft Exchange Online en maakt unified messaging mogelijk met de Essentials-editie van de Windows Small Business Server 2011. De Servonic-service kan ook worden gebruikt als een service in lijn met het cloudmodel van Microsoft.

De Essentials-variant van de Microsoft Windows Small Business Server 2011 is vooral gericht op bedrijven met maximaal 25 pc’s. In tegenstelling tot de Standard-editie is Microsoft Exchange hier beschikbaar als on-demand versie, zoals ook wordt aangeboden in de BPOS/Office 365 Business Productivity Suite van Microsoft.