Hoe u Juventus – Atletico Madrid live streamt

Juventus – Atletico Madrid wordt live gestreamd. De aftrap is om 21.00 uur in het Juventus Stadion

De belangrijkste wedstrijd van het jaar. Er zijn geen andere woorden om Juventus – Atletico Madrid, return leg van de 2018-2019 Champions League ronde van 16, te omschrijven. Juventus komt aan de bak na de 2-0 nederlaag drie weken geleden in het Wanda Metropolitano. De kansen om door de ronde te komen zijn klein: Atletico Madrid is een van de beste verdedigingen in Europa en heeft zelden meer dan twee doelpunten tegen gekregen.

Met het achtste kampioenschap op rij zo goed als gewonnen (+18 op Napoli tweede in het klassement), zijn alle aandacht van Juventus gericht op de Champions League, een trofee die een echte nachtmerrie voor de Bianconeri aan het worden is. Na de twee finales in de laatste vier jaar was Juventus begonnen met alle kansen tegen zich, mede dankzij de aanwinst van Cristiano Ronaldo, een man die meer dan 100 doelpunten heeft gemaakt in de Europese topcompetitie. In plaats daarvan zijn de Bianconeri één stap verwijderd van uitschakeling. Er is een huzarenstukje voor nodig om Atletico Madrid met ten minste twee doelpunten verschil te verslaan zonder tegen te krijgen. Hier leest u hoe u Juventus – Atletico Madrid kunt kijken via gratis live streaming.

Juventus – Atletico Madrid: tijden en waar de wedstrijd op televisie te zien is

Juventus – Atletico Madrid aftrap staat gepland voor 21:00 uur. De wedstrijd zal door Sky worden uitgezonden op SkySport Uno (201). Voor fans die de wedstrijd niet op tv kunnen zien, is Juventus – Atletico Madrid beschikbaar in live streaming op SkyGo.

Hoe Juventus – Atletico Madrid live streaming op SkyGo

Voor degenen die niet in het Juventus Stadion of voor de tv kunnen zijn, is er de mogelijkheid om Juventus – Atletico Madrid live streaming op SkyGo, het online platform van Sky, te bekijken.

Om SkyGo te kunnen gebruiken, moet u abonnee zijn van de satellietzender en gebruikmaken van een van de ondersteunde apparaten (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-toepassing kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om de gratis livestreaming van Juventus – Atletico Madrid te volgen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op “TV-kanalen”. Er wordt een lijst geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming: scroll naar beneden en je vindt SkySport Uno. Selecteer het kanaal en druk op de “Play” knop. Over enkele seconden begint de streaming van Juventus – Atletico Madrid.

Als u geen SkyGo heeft, kunt u de livestream van Juventus – Atletico Madrid volgen op Virgilio Sport.