Hoe je Wimbledon 2017 live streamt

Het belangrijkste tennistoernooi van het jaar gaat op 3 juli van start in Londen. Zo volg je Wimbledon 2017 live streaming op pc en smartphone

Met de komst van de zomer is het tijd voor Wimbledon: het rijkste en meest gretige tennistoernooi van het jaar gaat op 3 juli van start. En zoals elk jaar zullen de Italiaanse fans thuis vanuit hun luie stoel kunnen genieten van de belangrijkste wedstrijden: de televisierechten zijn aangekocht door het satellietplatform Sky, dat de wedstrijden ook live zal uitzenden via streaming op SkyGo.

De editie van 2017 van Wimbledon is een van de interessantste van de afgelopen jaren: Roger Federer is na een paar moeilijke jaren weer in topvorm en komt naar Londen nadat hij het toernooi van Halle (dat altijd op gras wordt gespeeld) heeft gewonnen. Op de lijst van favorieten staan naast de Zwitserse kampioen ook Andy Murray en Novak Djokovic, ook al hebben zij de laatste maanden veel moeite getoond om de juiste atletische conditie te vinden. En zoals gewoonlijk zal er geen gebrek zijn aan verrassingen, met een nieuwe generatie fenomenen (Kyrgios, Zverev) klaar om de erfenis van de “oude jongens” over te nemen.

Als je niet naar Londen kunt gaan om de wedstrijden live te zien, moet je gewoon Wimbledon 2017 live streaming volgen op SkyGo.

Hoe kijk je gratis naar Wimbledon 2017 live streaming

Voor het meest glamoureuze en belangrijke toernooi van het jaar heeft Sky gezorgd voor een volledige dekking van het evenement. Voor de allereerste keer zal het satellietplatform van 26 tot en met 29 juni ook de kwalificatierondes uitzenden – de wedstrijden tussen de laagst gerangschikte spelers die strijden om een plaats in de hoofdtoernooien. Voor het toernooi zelf zal Sky echter zorgen voor een volledige dekking met zes beschikbare kanalen en de mogelijkheid voor de gebruiker om de wedstrijd te kiezen waaraan hij de voorkeur geeft (het satellietplatform heeft de rechten gekocht voor zowel het mannen- als het vrouwentoernooi en ook voor het dubbelspel). Het zal ook mogelijk zijn om gratis naar Wimbledon 2017 live streaming te kijken op het SkyGo platform, het belangrijkste is om een abonnement op het sportpakket te hebben. Om het tennistoernooi via streaming te bekijken hoeft u alleen maar in te loggen, af te stemmen op de SkySport-kanalen en de wedstrijd te kiezen die u het meest interesseert. SkyGo is beschikbaar op desktop, smartphones en tablets.