Hoofd : Bestandsextensies : .pmdx Het dossier

.pmdx Bestandsextensie

Bestandstype PlanMaker Spreadsheet

Ontwikkelaar SoftMaker Software
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.PMDX optienummer

Een PMDX-bestand is een spreadsheetbestand gemaakt door PlanMaker, een spreadsheetprogramma dat wordt meegeleverd met Softmaker Office. Het slaat gegevens op in cellen die zijn gerangschikt in een raster van rijen en kolommen.  PMDX-bestanden ondersteunen ook het formatteren van cellen, formules, grafieken en meerdere bladen.

Meer informatie

PMDX-bestand geopend in SoftMaker Office PlanMaker 2018

PMDX-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en zijn het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan PlanMaker , een spreadsheetapplicatie vergelijkbaar met Microsoft Excel, die is opgenomen in Microsoft Office. PMDX-bestanden worden op dezelfde manier gebruikt als .XLS en .XLSX bestanden worden gebruikt door Microsoft Excel. Een PMDX-bestand wordt gemaakt om een spreadsheet op te slaan en kan worden gesloten en heropend voor verdere bewerking.

PMDX-bestanden kunnen worden gemaakt van een .PMV en .PMVX -sjablonen of XLS- en XLSX-spreadsheets. Ze kunnen ook worden omgezet naar verschillende indelingen in PlanMaker, inclusief .PDF , XLS, XLSX, .XLSM , .XLTX , .XLTM , .XLT , .TMD en .RTF .

OPMERKING: PMDX-bestanden vervangen .PMD -bestanden, die werden gebruikt om spreadsheets op te slaan door oudere versies van PlanMaker.

Programma's die PMDX bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Over PMDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pmdx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PlanMaker Spreadsheet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.