Hoofd : Bestandsextensies : .pmvx Het dossier

.pmvx Bestandsextensie

Bestandstype PlanMaker Spreadsheet Template

Ontwikkelaar SoftMaker Software
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.PMVX optienummer

Een PMVX-bestand is een spreadsheetsjabloon gemaakt door PlanMaker, een spreadsheetprogramma dat wordt meegeleverd met Softmaker Office. Het slaat gegevens op die zijn georganiseerd in rijen en kolommen met cellen en kan ook diagrammen en formules bevatten. PMVX-bestanden worden gebruikt voor het maken van .PMD en .PMDX spreadsheets met dezelfde opmaak of gegevens.

Meer informatie

PMVX-bestand geopend in SoftMaker Office PlanMaker 2018

PMVX-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en lijken op Microsoft Excel-sjablonen ( .XLT of .XLTX bestanden). Ze worden meestal geopend in PlanMaker om een PMD- of PMDX-bestand te maken. Ze kunnen ook worden omgezet naar andere indelingen in PlanMaker, waaronder .PDF , XLT, XLTX, .XLS , .XLSX , .XLSM , .XLTM , .TMD en .RTF .

U kunt een PMVX-bestand maken door Bestand → Opslaan of Opslaan als te selecteren en vervolgens de PMVX-indeling te kiezen. U kunt een PMVX-bestand openen door Bestand → Openen en navigeren naar het PMVX-bestand te selecteren. U kunt ook Bestand → Nieuw kiezen en de sjabloon selecteren waaruit u uw nieuwe document wilt maken. PMVX-bestanden worden standaard opgeslagen in de map "Templates [version]" van de map "SoftMaker" in het mappad "Documents".

OPMERKING: PMVX-bestanden hebben .PMV -bestanden vervangen als het primaire bestandstype gebruikt om sjablonen op te slaan.

Programma's die PMVX bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Over PMVX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pmvx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PlanMaker Spreadsheet Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.