Huis > W > Wat Kan Je Op Discord?

Wat kan je op Discord?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een account aan op Discord?

U kunt zich registreren in de app of op de registratiepagina.

Wat kost Discord?

Discord is voor het grootste deel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app of het starten van een server. Is Discord goed? Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties.

Daarvan, kan je geld verdienen met discord?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt. Bijvoorbeeld, als je een programmeur bent, zou je een Discord bot kunnen ontwikkelen die een soort functie uitvoert voor gebruikers (bv. een muziek bot, een moderatie bot, enz.) en het dan verkopen aan andere Discord gebruikers. Als je echter geen programmeur bent, zou het veel moeilijker zijn om geld te verdienen met Discord. Een manier waarop je mogelijk geld zou kunnen verdienen met Discord is door Discord-servers te maken en te verkopen (d.w.z. serverruimte verhuren aan andere gebruikers). Echter, dit zou waarschijnlijk een grote investering vooraf vereisen in termen van tijd en geld, en er is geen garantie dat je in staat zou zijn om winst te maken. Vervolgens, heb je een telefoonnummer nodig voor discord? Discord vereist geen telefoonnummer voor gebruik.

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak kun je je Discord naam veranderen?

U kunt uw servernaam op elk moment veranderen. Er is geen beperking op het aantal keren dat u het kunt veranderen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u een fout heeft gemaakt met de naam van de server.

Hoe kan ik iemand vinden op Discord?

Het openen van de zoekbalk verschijnt een venster met een aantal zoekfilter suggesties:

  1. Laten we breken de verschillende filters en hoe ze te gebruiken tijdens het zoeken:
  2. Zoeken heeft vier verschillende filters die u kunt gebruiken om oude berichten lezen.
Hoe vind je mensen op Discord? Om iemand of een bepaalde persoon te zoeken om vrienden toe te voegen, moet u hun unieke Discord-tag hebben, zoals # 0000. Helaas is de enige manier om mensen op Discord te zoeken, hun Discord-tag te gebruiken. De tag beschrijft de identiteit van de gebruiker met dat viercijferige tagnummer samen met de gebruikersnaam.

Wat is een Discord Beveiligingscode?

Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creƫren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord? Er is geen manier om je leeftijd te veranderen op Discord. Je leeftijd wordt ingesteld wanneer je je account aanmaakt en is gebaseerd op je geboortedatum.

En nog een vraag, hoe kun je je discord account verwijderen?

Er is momenteel geen manier om een Discord account te verwijderen. De beste optie zou zijn om contact op te nemen met Discord support en te vragen dat ze je account verwijderen.

Door Whitaker Cutia

Vergelijkbare artikelen

Wat is een nitro Discord? :: Welke dieren leven in de Outback?
Handige links