Huis > W > Wat Is Een Nitro Discord?

Wat is een nitro Discord?

Discord Nitro is een instant messaging-applicatie, oorspronkelijk gebruikt in videogames. Het is een geweldige app voor ervaren gebruikers omdat het hun ervaring kan verbeteren. Hier gaan we u kennis laten maken met beide diensten, gratis en betaald, en het is aan u om te kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een account aan op Discord?

U kunt zich registreren in de app of op de registratiepagina.

Wat moet je doen als je discord account is uitgeschakeld?

Je kunt je account heractiveren door in te loggen en de stappen op het scherm te volgen. Houd er wel rekening mee dat accounts die 2 jaar buiten gebruik geweest zijn automatisch verwijderd worden. Als je je account wilt behouden, moet je het dus heractiveren (als je wilt, kan je je account daarna opnieuw uitschakelen). Vervolgens, hoe kan ik mijn telefoonnummer veranderen? Een telefoonnummer toevoegen, updaten of verwijderen

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  3. Tik onder Contactgegevens op Telefoon.
  4. Je kunt nu het volgende doen:
  5. Volg de stappen op het scherm.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet inloggen op discord?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand niet kan inloggen op Discord. De eerste mogelijkheid is dat het account van de persoon geband of geschorst is door Discord. Een andere mogelijkheid is dat de internetverbinding van de persoon niet stabiel genoeg is om in te loggen in Discord. Ten slotte is het ook mogelijk dat de persoon probeert in te loggen met de verkeerde gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord. Vervolgens, hoe kan je iemand blokkeren op discord? Het proces om iemand op Discord te blokkeren is vrij eenvoudig. Om iemand te blokkeren, moet je eerst zijn Discord gebruikers-ID vinden. Dit kun je doen door het profiel van de Discord-gebruiker te openen en te zoeken naar het veld "ID". Zodra je de Discord-gebruikers-ID hebt, kun je ze toevoegen aan je geblokkeerde lijst door je Discord-gebruikersinstellingen te openen en naar het gedeelte "Geblokkeerde gebruikers" te gaan. Vanaf hier kun je gewoon op de knop "Gebruiker toevoegen" klikken en de Discord-gebruikers-ID invoeren die je wilt blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak kun je je Discord naam veranderen?

U kunt uw servernaam op elk moment veranderen. Er is geen beperking op het aantal keren dat u het kunt veranderen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u een fout heeft gemaakt met de naam van de server.

Hoe verwijder je een vriend op discord?

Een lijst met mensen in de groep zou moeten verschijnen. Klik op de persoon die je wil verwijderen. Een pop-upmenu zal verschijnen. Klik op Verwijderen uit groep. Hoe accepteer je vrienden op discord? Pro-tip: Je kunt ook met je rechtermuisknop op iemand klikken en dan kiezen voor 'Vriend toevoegen', dat gaat nog sneller! Dit is de lijst met al je vrienden, gefilterd door wat je hebt gekozen in het bovenste menu. In de drie kolommen zie je hun naam, de status, het spel dat ze spelen en de servers die je deelt.

Wat dit betreft, hoe vaak kun je je discord naam veranderen?

Met Discord kun je je servernaam op elk moment wijzigen. Daarnaast is er no restriction hoe vaak u deze kunt wijzigen. Dus maak je geen zorgen als je een Discord-server hebt gemaakt en de naam per ongeluk verkeerd hebt gespeld. Kan je meerdere Discord accounts hebben? Discord staat gebruikers toe om meerdere accounts aan te maken, maar ze moeten voor elk account een ander e-mailadres gebruiken. Dit komt omdat Discord e-mailverificatie gebruikt om te voorkomen dat gebruikers meerdere accounts aanmaken.

Wat dit betreft, hoe maak je een nsfw kanaal op discord?

Er is geen officiƫle manier om een NSFW-kanaal op Discord te maken. Je kunt echter wel een kanaal aanmaken en het als NSFW bestempelen in de kanaalbeschrijving. Dit zal andere gebruikers laten weten dat het kanaal niet geschikt is voor werk of kinderen. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op de kanaalnaam en selecteer "Kanaal bewerken". Vervolgens voegt u in het gedeelte "Details kanaal" "(NSFW)" toe na de kanaalnaam.

Door Dwaine Allmon

Vergelijkbare artikelen

Wat wordt er bedoeld met DM? :: Wat kan je op Discord?
Handige links