Stephan Nolden start als Head of Partner Management bij Macmon

Macmon, de in Berlijn gevestigde fabrikant van netwerkbeveiligingsoplossingen, heeft Stephan Nolden aangenomen als opvolger van Dirk Kierstein als Head of Partner Management. In de toekomst zal de focus bij de beveiligingsspecialist liggen op de Zero Trust Network Access technologie.

Vanaf nu is Stephan Nolden de nieuwe Head of Partner Management bij de Berlijnse netwerk- en beveiligingsfabrikant Macmon. Hij neemt de functie over van Dirk Kierstein, die deze tweeënhalf jaar heeft bekleed.

Nolden heeft het meest recent gewerkt bij distributeur Comstor als Director Business Development & Marketing en daarvoor bij Sony als Marketing Manager. “Als een in Duitsland ontwikkeld product heeft Macmon in mijn ogen een enorm marktpotentieel”, aldus Nolden over de overstap naar Macmon.

Kierstein zal bij het bedrijf blijven als Business Development Manager en zich richten op nieuwe klantenbusiness met een focus op SDP (Software-Defined Perimeter). Dit is gericht op de strategie om de ZTNA-technologie (Zero Trust Network Access) verder uit te breiden en zo de bescherming uit te breiden tot bedrijfsmiddelen in de cloud. Kierstein zegt: “De uitbreiding van de Zero Trust Network Access filosofie van bescherming voor LAN en WLAN naar alle cloud resources via Macmon SDP, biedt een holistische beveiligingsaanpak om de betrouwbaarheid van eindapparaten en gebruikers te controleren.”

In de gehele DACH-regio breidt de fabrikant de verkoop uit. Enerzijds werd Daniel Spindler, afkomstig van Securepoint, in maart aangesteld als Country Manager Zwitserland. Aan de andere kant is Richard Jung verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in Oostenrijk. Bovendien breidt Christine Diedrich, sinds twee jaar hoofd van de afdeling Inside Sales, haar afdeling voortdurend uit.