Rohde & Schwarz Cybersecurity introduceert partnerprogramma

Als het om het partnerprogramma gaat, heeft Rohde & Schwarz Cybersecurity het wiel zeker niet opnieuw uitgevonden: drie niveaus, één portal, dealregistratie. Maar de organisatorische beugel voor samenwerking met het kanaal zal de dagelijkse gang van zaken zeker vereenvoudigen.

De IT-beveiligingsexpert Rohde & Schwarz Cybersecurity introduceert zijn nieuwe partnerprogramma. Dit omvat een nieuw cyberbeveiligingsportaal en drie verschillende partnerniveaus voor resellers en systeemintegrators.

De partnerniveaus verschillen in de reikwijdte van het aanbod en de samenwerking, evenals het aantal vereiste certificeringen. “Met onze experts van sales, presales, support en marketing helpen we nieuwe klanten en projecten te genereren”, zegt Dr. Falk Herrmann, CEO van Rohde & Schwarz Cybersecurity.

VAD’s en MSSP’s

Voor de oplossingsgebieden applicatie- en cloudbeveiliging biedt Rohde & Schwarz Cybersecurity ook twee extra niveaus voor value-added resellers (VAD’s) en managed security service providers (MSSP’s). Een ondersteuningsteam helpt partners online en aan de telefoon. Bovendien kunnen wederverkopers hun ondersteunend personeel laten opleiden en een extra status als “Certified Support Centre” verwerven.

Informatieportaal

Het Cybersecurity-partnerportaal biedt partners informatie en marketingmateriaal in een afgeschermd gebied. Het portaal wordt voortdurend bijgewerkt, aldus het bedrijf. Het biedt ook de mogelijkheid om informatie uit te wisselen in verschillende fora. Er is ook een mogelijkheid tot registratie van de deal: Via een proces voor het registreren van klantprojecten in het Cybersecurity Partner Portal kunnen partners hun investeringen beschermen.