Micro World en Make-Secure starten eScan resellerprogramma

Fabrikant Micro World en distributeur Make-Secure zijn op zoek naar nieuwe verkooppartners voor de beveiligingsoplossing eScan. Resellers die kiezen voor eScan kunnen ook een kerstactie tegemoet zien.

Distributeur Make-Secure en fabrikant Micro World lanceren een uitgebreid resellerprogramma en zijn op zoek naar nieuwe resellers. Volgens het bedrijf krijgen de verkooppartners interessante marges, NFR-versies, gratis Duitse ondersteuning op afstand, lead generation, gratis producttraining en een startpakket voor resellers. Bovendien hebben resellers de mogelijkheid deel te nemen aan het “Auto-Key Generation Program” om licentiesleutels direct online te genereren.

Het resellerprogramma voorziet in speciale projectondersteuning, zoals kortingen met dubbele cijfers bij de vervanging van bestaande licenties van concurrenten.

Kerstpromotie voor nieuwe wederverkopers

Na registratie op www.makesecure.de ontvangt elke nieuwe eScan-wederverkoper een NFR-licentie als bedankje, evenals een Amazon-waardebon ter waarde van vijf procent van de netto aankoopprijs voor hun eerste drie bestellingen. Deze actie is geldig van 1 november tot en met 24 december 2009. De minimale waarde van de voucher is vijf euro.

Make-Secure-directeur Ingo Werner benadrukt dat eScan uitsluitend via gespecialiseerde dealers wordt verkocht.

Nieuwe functies voor meer prestaties

De eScan-beveiligingsoplossing heeft een beveiliging op meerdere niveaus. Volgens de fabrikant wordt het voortdurend verder ontwikkeld en is het nu uitgebreid met de auto-backup en auto-restore functie. Dit is nu gratis beschikbaar voor alle eScan versies en maakt deel uit van de normale update.

Een andere functie is “eScan Remote Support” (ERS). Dit verbetert en verruimt de klantenondersteuning en helpt bij eventuele storingen of vragen die zich voordoen. ERS biedt ook vooraf ingestelde toegang op afstand. Hiervoor hoeven geen extra programma’s te worden gedownload.

Beschikbare versies

De eScan-oplossing is beschikbaar als Anti Virus Edition en als Internet Security Suite. eScan antivirus bevat bescherming tegen spam en een volledige firewall voor twee richtingen. De eScan Internet Security-versie bevat functies zoals eindpuntbeveiliging (bescherming van USB-, Bluetooth- en FireWire-interfaces, tegen virusoverdracht en gegevensdiefstal), ouderlijk toezicht, pop-up blocker en e-mail- en bijlagenfiltering.

Beide versies zijn beschikbaar voor thuisgebruik, kleine kantoren en kantoren aan huis, en voor het midden- en kleinbedrijf als SMB-variant met een centrale beheerconsole.

Er zijn ook een Corporate Edition en een Enterprise Edition beschikbaar voor een groter aantal gebruikers. De prijzen voor de verschillende versies zijn afhankelijk van het aantal servers en clients en zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Interesseerde resellers kunnen zich online, telefonisch via 03722/527303 of mailto:[email protected] aanmelden.