De toonaangevende IT-beveiligingstechnologie – nu in een aantrekkelijk exploitatiekostenmodel

Sponsored

De cloudtrend zet door. Naast de hoge flexibiliteit en beschikbaarheid zijn er ook voordelen vanuit financieel oogpunt – sleutelwoord CapEx vs. OpEx. Maar er zijn nog talloze toepassingen die de lokale inzet van bijvoorbeeld een hardware-firewall noodzakelijk maken.

Met Check Point Hardware as a Service biedt Arrow een nieuw huurmodel voor de meest populaire Check Point appliances. Van kleine bedrijven/filialen tot middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen – voor elke bedrijfsgrootte is er een geschikt apparaat.

Omdat het hier niet om een lease- of financieringstransactie gaat, kan de maandelijkse huur voor het gebruik als bedrijfskosten worden afgetrokken. Hierdoor kunnen uw klanten het beschikbare investeringskapitaal gebruiken voor aanvullende projecten, aangezien er geen investeringen vooraf hoeven te worden gedaan.

De apparaten zijn uitgerust met SandBlast – het best mogelijke beveiligingsniveau van Check Point – voor de gehele leaseperiode. Naast deze toonaangevende technologieën is ook Arrow Premium Support inbegrepen. Voor u en uw klanten betekent dit dat onze experts 24 uur per dag beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. Mocht hardware daadwerkelijk vervangen moeten worden, dan ligt bij Arrow Support de vervanging de volgende dag al voor uw deur en wordt het defecte apparaat later kosteloos opgehaald.

Wordt een managed service provider voor uw klanten en huur hardware-appliances van technologieleider Check Point met ondersteuning van Arrow.

Tussen haakjes: naast het hardware-as-a-service-model biedt Arrow vrijwel het volledige softwaregebaseerde Check Point-portfolio voor de bescherming van endpoint-, cloud- en SD-WAN-omgevingen aan als een maandelijks factureerbaar pay-as-you-go-model via het ArrowSphere service provider-platform.

Registreer u nu voor onze webcast op 11/24/2021 om 10:00 uur en kom hier meer te weten over het programma, het proces en de facturering.

(ID:47739419)