IT-HAUS viert jubileum: 10e IT-vakbeurs in Trier

De IT-vakbeurs in Trier vindt voor de tiende keer plaats. Samen met talrijke partners presenteert IT-HAUS GmbH op 4.700 vierkante meter expositieruimte de nieuwste producten.

Op 25 april opent de Arena Trier haar deuren voor de IT-vakbeurs, die wordt georganiseerd door het systeemhuis IT-HAUS GmbH. Ongeveer 65 exposanten zullen hun oplossingen in live demonstraties voorstellen. Bezoekers kunnen ook kennismaken met technologische innovaties en speciale bedrijfsoplossingen in bijna 50 lezingen.

De IT-vakbeurs is bedoeld voor alle bedrijven die gebruik maken van IT en zich op deze manier willen informeren over de nieuwste technologieën. Na het succes van vorig jaar vindt ook dit jaar weer een grote IT-vacaturebeurs plaats in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Industrie van Trier, het arbeidsbureau, de universiteit en de hogeschool van Trier. Zowel geschoolde werknemers als starters kunnen hier een breed aanbod vinden.

De beurs opent zijn deuren van 9.00 tot 18.00 uur. Het bijwonen van het evenement en de lezingen is gratis, maar registratie is gewenst.