Verizon koopt videoconferencingplatform

Met de overname van Blue Jeans Network, een platform voor videoconferencing en evenementen, wil Verizon Business zijn UC-portfolio uitbreiden. Het platform speelt een belangrijke rol in de voortzetting van bedrijfsprocessen met de huidige toename van het aantal werknemers in het thuiskantoor.

Door de transactie zal het vergaderplatform van Blue Jeans worden gecombineerd met de UCaaS-activiteiten van Verizon en beschikbaar worden gesteld via het wereldwijde netwerk van de provider. Darüber hinaus soll die Plattform in die 5G-Produkt-Roadmap von Verizon integriert werden und so Echtzeitlösungen für wachstumsstarke Bereiche wie Telemedizin, Fernunterricht und Außendienst ermöglichen.

Die Transaktion unterliege den üblichen Abschlussbedingungen und soll im 2. Quartal 2020 abgeschlossen werden. Blue Jeans oprichters en senior leden van het management zullen toetreden tot Verizon. Verwacht wordt dat de werknemers van Blue Jeans onmiddellijk na de afronding van de transactie door Verizon in dienst zullen worden gehouden.