Wossip, de Android-app voor het bespioneren van WhatsApp-contacten

Wossip stelt gebruikers in staat het WhatsApp-gebruik van hun contacten te controleren, inclusief de tijd die ze online en offline doorbrengen

Veel mensen zouden hun dagen doorbrengen met het bespioneren van hun contacten als ze konden. Ongeacht het platform, hun doel is om in elkaars leven te snuffelen. Wossip is een applicatie die speciaal voor hen is ontworpen: het stelt je in staat om je vrienden op WhatsApp in de gaten te houden.

Laten we één ding duidelijk stellen: de applicatie stelt je niet in staat om berichten tussen de contacten van een gebruiker te onderscheppen en te lezen. Trouwens, dat zou illegaal zijn. De belangrijkste functie van Wossip, dat beschikbaar is in de Google Play Store, is leden van de populairste instant messaging app in staat te stellen de activiteit van hun contacten te volgen. Laten we duidelijker zijn. Via het programma, dat is ontwikkeld door Mobile Innovation, is het mogelijk om te achterhalen hoe lang onze vrienden online zijn geweest op WhatsApp, of ze hun profielfoto hebben bijgewerkt en meer.

Hoe Wossip werkt

Wossip geeft niet alleen informatie over het aantal uren en minuten dat contacten hebben doorgebracht op WhatsApp, maar biedt nog veel meer. Gebruikers kunnen ook nagaan hoe laat hun vrienden online beschikbaar waren. Tot zover degenen die gewoonlijk het excuus gebruiken dat zij offline zijn geweest om te rechtvaardigen dat zij een bericht niet lezen. En dat is nog niet alles. Om het leven nog moeilijker te maken voor degenen die niet graag worden gestoord, stuurt Wossip meldingen telkens wanneer iemand zijn foto wijzigt, zijn status weer online gaat of WhatsApp verlaat.

Het is niet gratis

Naast het feit dat het van dubieus nut is – het zou, zoals de programmeurs schrijven, door ouders kunnen worden gebruikt om het WhatsApp-gebruik van hun kinderen in de gaten te houden – is Wossip ook nog eens pay-as-you-go. Na een gratis proefperiode van 24 uur is het, om het te gebruiken, nodig een abonnement te kopen, dat voor zeven dagen, maandelijks of zes maanden kan worden afgesloten. Voor zes maanden gebruik moet u iets meer dan tien euro uitgeven.