Lube Civitanova – Zenit Kazan, Champions League finale streaming

Ontdek hoe je Lube Civitanova – Zenit Kazan, Champions League finale 2019 live streaming op DAZN

Lube Civitanova is op zoek naar de dubbel: na het vieren van de Scudetto overwinning van vorige week, wil het zijn prijzenkast verrijken met de 2019 Volleyball Champions League. In de finale zullen zij het opnemen tegen Zenit Kazan, de winnaars van de laatste vier Champions Leagues, die in de finale van vorig jaar Lube Civitanova versloegen.

Italië en Rusland zijn de twee landen die nu het mannenvolleybal domineren en waar ’s werelds beste volleyballers spelen. Om de Champions League te winnen, heeft Lube Civitanova zijn team versterkt met spelers van het kaliber Leal en Simon en is het klaar om een aanval te doen op de trofee. Zenit is niet het fenomenale leger van de laatste seizoenen (Leon kwam naar Italië om in Perugia te spelen), maar het is nog steeds een geduchte ploeg die Perugia in de halve finale versloeg. Voor Lube zou het hun tweede Champions League zijn na het winnen ervan in 2001-2002.

De Champions League volleybalwedstrijd is een DAZN exclusiviteit en de finale zal worden uitgezonden op het on-demand platform. Hier leest u hoe u Lube Civitanova – Zenit Kazan live streamt.

Lube Civitanova – Zenit Kazan, Champions League-finale: speelschema

De start van de 2019 Champions League volleybalfinale is vastgesteld op zaterdag 18 mei 2019 om 19:00 uur.

Lube Civitanova – Zenit Kazan, Champions League finale 2019 volleybal op tv

De wedstrijd wordt op geen enkele tv-zender uitgezonden, maar alleen on demand op DAZN, dat de rechten van het evenement heeft gekocht. Om de 2019 Champions League volleybalfinale op tv te kijken, moet je een abonnement nemen op DAZN en de applicatie op je smart tv installeren.

Hoe kijk je Lube Civitanova – Zenit Kazan live streaming op DAZN

Volleybalfans en Lube Civitanova-supporters kunnen de 2019 Champions League volleybalfinale live streaming op DAZN kijken. Het on-demand platform dat in de zomer van 2018 in het leven werd geroepen, heeft zijn aanbod verrijkt met het Champions League volleybal.

Om toegang te krijgen tot DAZN moet je abonnee zijn van het platform (9,99 euro per maand met de eerste 30 dagen gratis) en gebruikmaken van een van de ondersteunde apparaten: smart-tv, smartphones, tablets, computers, consoles en dongels.

Om gratis streaming Lube Civitanova – Zenit Kazan 2019 Champions League volleybalfinale te kijken, moet je DAZN opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op het onderdeel Sport. Een lijst zal openen met alle beschikbare competities en je moet op Volleybal klikken. Op dit punt zal een nieuwe pagina worden geopend en door te klikken op de banner gewijd aan de Champions League volleybal zal de streaming van Lube Civitanova – Zenit Kazan beginnen.