Alle methoden om Facebook te gebruiken zonder te registreren

Toegang tot Facebook snel zonder te registreren. Het lijkt onmogelijk, maar het is te doen. U wilt lid worden van Facebook, maar u weet het niet zeker? Wilt u er zeker van zijn dat dit het juiste sociale netwerk voor u is voordat u een account aanmaakt? Overweegt u een bepaalde fanpage te volgen, maar bent u niet geïnteresseerd in al het andere, zodat u zich niet wilt registreren? Niet veel mensen weten dat dit mogelijk is, maar het is vooral makkelijk en leuk.

Zonder je inloggegevens in te voeren, kun je op Facebook zoeken naar mensen, pagina’s en plaatsen, en nieuws krijgen over banen, games, groepen en beroemdheden. Het belangrijkste is om de juiste manier te vinden om verder te gaan. Dus als u Facebook meteen wilt zien, zonder in te loggen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Facebook: toegang zonder registratie op de gemakkelijke manier

Is toegang tot Facebook echt mogelijk zonder te registreren? U kunt inloggen als bezoeker op Facebook en het in alle details verkennen. De eenvoudigste manier om dit te doen is in de zoekbalk van uw browser www.facebook.com te typen en te zoeken naar wat u wilt zien.

Vind mensen op Facebook zonder te registreren

Als u iets over een specifiek persoon te weten wilt komen, moet u klikken op Personen, dat zich onderaan de pagina bevindt. Hierna kunt u alle mensen zien die geregistreerd zijn op dit belangrijke sociale netwerk. Ben je op zoek naar een vriend? Als u eenmaal weet hoe u toegang krijgt tot Facebook zonder u te registreren, kunt u gericht zoeken met het vergrootglas. Vergeet niet dat niet alle gebruikers daadwerkelijk in deze lijst verschijnen.

Diegenen die dat wel willen, kunnen onzichtbaar worden door simpelweg hun privacy-instellingen te wijzigen. Als je echter de persoon kunt vinden die je zoekt wanneer je inlogt op Fb, kun je hun profielgegevens zien, evenals de pagina’s die zij leuk hebben gevonden en wat persoonlijke informatie. Uiteraard is het, zoals u zich kunt voorstellen, niet mogelijk om alles te zien, maar alleen wat openbaar is.

Vind pagina’s, games en plaatsen op Facebook zonder te registreren

Als u daarentegen geïnteresseerd bent in het zien van de pagina’s van een bedrijf of een specifiek product, gaat u gewoon terug en klikt u op Pagina’s, die altijd onder aan het scherm staan. Normaal gesproken zijn fanpages openbaar, dus het zou geen probleem moeten zijn om updates te zien.

Dan mag je de opties Games en Places niet vergeten, die altijd onderaan de Fb-inlogpagina staan. Klik hier om de verschillende locaties en games te bekijken die op het sociale netwerk beschikbaar zijn.

Inloggen op Facebook zonder je te registreren bij Google

Facebook, inloggen zonder je te registreren: is het echt mogelijk? Dat is het inderdaad. In feite hoef je je niet te registreren of www.facebook.com in te vullen om te surfen op ’s werelds populairste sociale netwerk. Naast de zojuist beschreven manier is er ook nog een andere manier: gebruik gewoon Google om op Facebook te zoeken.

In concreto moet u www.google.it typen in de adresbalk van de browser die u gebruikt. Nadat u de naam van de persoon van wie u het profiel wilt zien, gevolgd door het woord Facebook (bijv. Mario Rossi Facebook) in het zoekveld in het midden van het scherm hebt getypt.

Nadat u op Zoeken met Google hebt geklikt, ziet u alle resultaten die relevant zijn voor uw zoekopdracht en die verwijzen naar de inhoud van Facebook. Ook handig is Afbeeldingen, waarmee u op afbeeldingen kunt zoeken, en Extra, waarmee u items in een bepaalde taal of gepubliceerd op een bepaalde datum kunt bekijken.

Facebook: nu aanmelden met Pipl

Om Facebook te gebruiken moet u klikken op aanmelden of abonneren, maar is dat echt zo? Zoals hierboven gezien, zijn er doeltreffende methoden om dit sociale netwerk te gebruiken zonder in te loggen. Er is er nog één te evalueren, die nuttig is om na te gaan of een bepaalde persoon al dan niet bij Facebook is geregistreerd. In feite, is het genoeg om Pipl te gebruiken. Maar wat is het? Het is een specifieke zoekmachine om mensen op te sporen, waarvan ook de sociale profiellinks worden aangegeven.

Maar hoe wordt het gebruikt? Ga gewoon naar de hoofdpagina van Pipl en vul in het daarvoor bestemde veld een aantal specifieke gegevens in, zoals naam en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer enzovoort. Indien u dat wenst, kunt u ook de stad van herkomst van de persoon invoeren in het veld “Plaats”. Vervolgens hoeft u alleen maar op het vergrootglas uiterst rechts te drukken om de zoekopdracht te starten.

Na enkele ogenblikken zou er een volledige lijst met Twitter-, Pinterest-, LinkedIn- en Facebook-profielen moeten verschijnen. Zoals u zich kunt voorstellen, hoeft u alleen maar te klikken op het profiel waarin u geïnteresseerd bent. Kunt u het Facebook-profiel van de gewenste persoon niet vinden? Verfijn dan uw zoekopdracht door gebruik te maken van andere beschikbare opties zoals Alle leeftijden, Alle locaties, enzovoort. Ook op deze manier is het mogelijk en gemakkelijk om toegang te krijgen tot Facebook, zelfs zonder in te loggen.