Spree tour met Ferrari Electronic

Met meer dan 50 deelnemers uit de gelederen van haar technische, kanaal- en distributiepartners, vierde fabrikant Ferrari Electronic op 11 en 12 juni haar Partnerdag 2015.

In een tweedaags evenement in de White Spreelounge in Berlijn informeerde de UC-specialist over nieuws uit het productportfolio, markttrends en het partnerprogramma.

In workshops en expertpresentaties konden de partners zich laten informeren over onderwerpen als All-IP, call recording scenario’s, omgaan met Office 365, Sip2Lync en de nieuwe OfficeMaster Gate Advanced R2. Hoogtepunten van het evenement dit jaar waren eindklantpresentaties alsmede presentaties over All-IP, Skype For Business en de uitreiking van de partnerprijzen alsmede een gezamenlijke Spree-tour.

Winnaars van de partnerdag

De “Communicatie Award van het Jaar 2014” werd uitgereikt aan Mattern Consult, die Ferrari Electronic vorig jaar overtuigde met proactieve inzet en innovatieve ideeën. De partner award “Newcomer of the Year 2014” werd toegekend aan IP Dynamics, die zich wist te afficheren als de meest geëngageerde nieuwe partner. In hun allereerste jaar behoorden ze tot de top 5 partners. De partnerprijs “Know How Prize 2014” voor de grootste kennis van het complete Ferrari Electronic portfolio werd toegekend aan ACP IT Solutions GmbH.

Stephan Leschke, CEO Ferrari Electronic: “De partners en wij profiteren wederzijds van de sterke punten in technologie, klantbegrip en de goede communicatie die deze bouwstenen toevoegt aan de solide basis van zakelijk succes. De aankondiging van Telekom om ISDN tegen 2018 af te schaffen en te vertrouwen op zuivere SIP-telefonie maakt onze OfficeMaster Gate Advanced R 2 tot een integraal onderdeel van elke moderne telecommunicatie-infrastructuur. Op dezelfde manier bieden wij onze partners een volledig nieuw marktpotentieel met de overname van Innoventif in 2014 en de integratie van call recording in ons portfolio.”