Gossip Girl: wanneer en waar het vervolg te zien in Italië

De nieuwe tv-serie Gossip Girl komt, na een daverend succes in de Verenigde Staten, naar Italië. Hier is waar en wanneer je hem kunt zien.

Gossip Girl is een van de populairste tienerdrama’s van de afgelopen twintig jaar. Veel jongeren zijn fan geworden van de personages en leven met hen mee in liefdesdrama’s en allerlei tienerproblemen. Nu zal Gossip Girl terugkeren op tv met een geheel nieuw vervolg.

De nieuwe serie zal gebonden zijn aan hetzelfde fictieve universum, maar zal een nieuwe cast verwelkomen die beter de hedendaagse steeds meer vloeiende en multiculturele samenleving weerspiegelt. De verhalen zullen zich nog steeds afspelen in de meest prestigieuze openbare school van de Upper East Side, waar de hoofdrolspelers opnieuw het middelpunt zullen zijn van schandalen en roddels op sociale media. Het vervolg is al maanden uit in de Verenigde Staten op HBO Max, waar het een groot succes is, zozeer zelfs dat het al is verlengd voor een tweede seizoen. Hier lees je waar je de serie in Italië kunt kijken en wanneer hij aankomt.

Gossip Girl vervolg: waar het eerste seizoen te zien

Het eerste seizoen debuteert in ons land op 27 oktober 2021 op Sky Series en streaming op NOW. Het eerste seizoen zal non-stop te zien zijn, terwijl het tweede seizoen al in november op het rooster van Sky staat.

Diegenen die de originele serie, die van 2007 tot 2012 werd uitgezonden en uit zes seizoenen bestaat, nog niet hebben gezien, kunnen een inhaalslag maken bij Sky: vanaf 22 oktober zijn alle seizoenen zowel on demand als streaming beschikbaar op NOW. Vanaf dezelfde datum, als je afstemt op kanaal 113 op je afstandsbediening, zal er een pop-up zijn die volledig gewijd is aan de serie, waar elke dag een seizoen zal worden uitgebracht.

Trouwe fans zullen alle emoties van de originele show kunnen herbeleven, aangezien de nieuwe serie ook is gecreëerd en geproduceerd door Joshua Safran en ook gebaseerd is op de romans van Cecily von Ziegesar. Dus wat is er nieuw in Gossip Girl?

Gossip Girl vervolg: cast en plot

De verhalen van het vervolg worden verteld in een eigentijdse toonaard en zullen jonge gezichten hebben, klaar om de nieuwe en glinsterende generatie van Manhattan’s elite te spelen.

We worden herenigd met de mysterieuze “Gossip Girl”, die de verteller van de serie zal zijn en de stem van Kristen Bell zal aannemen, net als in de ouderserie. De volledig vernieuwde cast zal bestaan uit Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak en Savannah Lee Smith. In de hoofdrollen Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez en Jason Gotay.

Het verhaal gaat over de jonge Julien Calloway en zijn halfzus Zoya, die eindelijk samen tijd kunnen doorbrengen, ver weg van hun opdringerige vaders. Maar net wanneer alles sereen lijkt, komt de mysterieuze Gossip Girl terug. Dan beginnen de drama’s, brandende onthullingen en vernederingen op sociale netwerken. Juist door deze pijnlijke verhalen komt de relatie tussen Julien en Zoya op losse schroeven te staan.