Pokemon GO, de langverwachte update arriveert: tachtig nieuwe pokemon

Niantic brengt een flinke update uit voor Pokemon Go met de introductie van tachtig nieuwe pokemon en andere kleine veranderingen

Met enige vertraging brengt Niantic de update uit waar alle Pokemon Go-fans op hebben gewacht: het Amerikaanse softwarehuis introduceert tachtig nieuwe pokemon waarmee gamers weer de straat op kunnen en met hun Pokeballs kunnen gooien.

De nieuwe tachtig pokemon maken deel uit van de gold en silver series en beslaan bijna het totale aantal beschikbare monsters (de twee series hebben in totaal honderd pokemon). In vergelijking met de aanvankelijke beloften heeft Niantic er een paar maanden langer over gedaan om nieuwe Pokemon te introduceren om te vangen. De laatste tijd had het spel te lijden onder een terugloop van het aantal gebruikers en het Amerikaanse bedrijf zag zich genoodzaakt de release te versnellen. Daarnaast introduceert de nieuwste update ook nieuwe manieren om de kleding en accessoires van je trainer aan te passen.

Wat zijn de tachtig nieuwe Pokemon die zijn geïntroduceerd

(Overgenomen van YouTube)

Onder de tachtig nieuwe huisdieren die in Pokemon Go zijn geïntroduceerd, vinden gebruikers Chikorita, Cyndaquil en Totodile en al hun transformaties. De nieuwe Pokemon kunnen meteen worden gebruikt om te vechten en nieuwe gyms te veroveren. Daarnaast heeft Niantic, om het vangen van de krachtigste en “bizzosi” Pokemon te vergemakkelijken, ook twee nieuwe soorten bessen geïntroduceerd: Baccabana om de beweging van Pokemon te vertragen en Baccananas om het aantal snoepjes dat je verdient na het vangen van het dier te verdubbelen.

Sommige video’s in deze sectie zijn van het internet gehaald en vervolgens in het publieke domein geëvalueerd. Indien de proefpersonen in deze video’s of de auteurs bezwaar hebben tegen de publicatie ervan, kunt u eenvoudig om verwijdering ervan verzoeken door een e-mail te sturen naar: [email protected]. We zullen de video zo snel mogelijk verwijderen.