De distributiecontracten van kalenderweek 17

1&1, Cisco, Forescout, Sony, Steel-Series en Nvidia hebben hun distributienetwerk uitgebreid.

De in Flensburg gevestigde value-added distributeur Comline heeft nu de handige Flip videocamcorders van Cisco in het assortiment. De Ultra- en Ultra-HD-modellen bieden een opnamecapaciteit tot twee uur en een 50-millimeter display met vloeibare kristallen en achtergrondverlichting. De batterij van de HD-versie kan worden opgeladen via de geïntegreerde USB-poort. De Flip Mino-HD kan filmopnamen van maximaal een uur aan.

Wave is distributeur voor Steel-Series

Dealers kunnen nu het complete portfolio van de Deense fabrikant van gamingapparatuur aanschaffen via de in Linden gevestigde distributeur Wave. De in 2001 opgerichte fabrikant maakte al naam in de gamingwereld met zijn eerste product, de glazen muismat Steel-Series I-1 (Icemat), en heeft sindsdien ook invoerapparaten, hoofdtelefoons en headsets ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele gamers.

Sysob neemt Forescout Counter-Act aan boord

Om het bedrijfsnetwerk op betrouwbare wijze te beschermen tegen hackers en malware, mogen alleen geautoriseerde gebruikers, apparaten en toepassingen toegang hebben tot het netwerk en de systemen binnen het netwerk. Veiligheidsdistributeur Sysob biedt nu een betrouwbare oplossing voor netwerktoegangscontrole (NAC) met de Counter-Act-productfamilie van zijn nieuwe verkooppartner Forescout.

Komsa distribueert Sony autoradio’s

ITK-distributeur Komsa breidt zijn portfolio op het gebied van auto-elektronica uit met Sony. Om de samenwerking op te starten, zal de distributeur aanvankelijk vier modellen aanbieden: CDX-GT25, CDX-GT35U, CDX-GT540UI en MEX-BT3800U. Partners van Komsa’s dochteronderneming Noritel Mobile Kommunikation GmbH, een specialist op het gebied van voertuigspecifieke installaties, navigatie- en communicatiesystemen in auto’s, alsmede partners van de gespecialiseerde handelssamenwerking Aetka met haar competenties op het gebied van auto-installatiediensten, kunnen profiteren van de voordelen van het Sony Partner Programma (SPP).

NT Plus versterkt DSL-assortiment met 1&1

Speciaalzaken kunnen nu ook de internet- en telefonieproducten van 1&1 Internet AG bij NT Plus kopen. Het 1&1-gamma omvat voordelige DSL-tarieven zoals “WLAN”, “Internet onderweg”, “Handy-Flat” en “Entertainment”, waaraan nog andere opties kunnen worden toegevoegd. Sinds april zijn alle DSL-pakketten van 1&1 ook beschikbaar zonder minimumcontracttermijn voor dezelfde maandelijkse basisprijs. Contracten met een minimale looptijd (24 maanden) bieden inclusieve voordelen, zoals gratis provisioning, WLAN-modem en starttegoed.

Caseking voegt nieuwe Gainward-kaarten toe aan haar assortiment

Ter gelegenheid van de officiële lancering van Nvidia’s GeForce GTX 470- en 480-chipset heeft Caseking de nieuwe modellen van VGA-specialist Gainward aan haar portfolio toegevoegd. De Gainward GeForce GTX 470, variërend van instapkaarten met een laag vermogen zoals de GeForce 9800GT Green tot de Fermi GeForce GTX 470 en 480, beschikt over 448 CUDA-kernen en 1.280 MB GDDR5-videogeheugen dat is gekoppeld aan 320-bit. De kloksnelheden van de Gainward GeForce GTX 470 zijn 607 MHz kernklok, 1.215 megahertz shaderklok en 1.674 MHz geheugenklok. Mini-HDMI en dual-link DVI-I aansluitingen zijn beschikbaar voor monitoren. De Gainward GeForce GTX 480 heeft identieke aansluitmogelijkheden, maar kan putten uit 1.536 MB GDDR5-geheugen, dat een 384-bit aansluiting heeft en klokt op 1.848 MHz.