Hoe te zien Napoli – Liverpool live streaming en tv

Ontdek waar je de vriendschappelijke wedstrijd Napoli – Liverpool in streaming en tv kunt bekijken. De wedstrijd begint om 18:00 uur en wordt gespeeld in Edinburgh

Eerste wedstrijd op internationaal niveau voor het 2019-2020 Napoli van coach Ancelotti: in Edinburgh staat het tegenover de Europees kampioenen Liverpool. Een belangrijke wedstrijd voor Napoli, dat kan begrijpen hoe deze eerste weken van voorbereiding zijn verlopen en het niveau dat hun spelers hebben bereikt. Voorlopig heeft de markt weinig nieuws gebracht: in de verdediging heeft Manolas Albiol vervangen, terwijl het offensieve trequarter is versterkt met de komst van Elmas van Fenerbahce.

Voorlopig missen we nog steeds het “piece de 90”, de speler die in staat is om Napoli de kwaliteitssprong te laten maken. Hoewel de concurrenten versterking hebben gekregen (Inter heeft Conte, Barella en Sensi gehaald, Juventus heeft De Ligt gecontracteerd), zijn de Azzurri nog steeds op zoek naar een speler die het niveau van de ploeg kan verhogen. Over James Rodriguez en Pepè is de laatste weken gesproken, maar beiden lijken voor het buitenland bestemd. Ondanks het feit dat Napoli nog steeds een werk in uitvoering is en Liverpool met veel afwezigen te maken heeft, zal de wedstrijd zeer interessant worden.

Napoli – Liverpool zal worden uitgezonden op pay-per-view op de satellietkanalen van Sky: wie de wedstrijd wil zien, is verplicht deze te kopen. De wedstrijd zal ook beschikbaar zijn voor streaming op SkyGo.

Napoli – Liverpool, aftraptijd

De aftrap van Napoli – Liverpool is vastgesteld op 18:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Edinburgh, Schotland.

De waarschijnlijke opstellingen van Napoli – Liverpool

Liverpool (4-3-3): Mignolet; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Oxlade-Chamberlain, Origi, Woodburn. Coach Klopp.

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Ghoulam; Gaetano, Zielinski; Callejon, Younes, Insigne; Mertens. Coach Ancelotti.

Waar kan ik Napoli – Liverpool op TV kijken

Napoli – Liverpool is een SkySport exclusive, maar zal niet op de “normale” kanalen worden uitgezonden. De wedstrijd is alleen beschikbaar op pay-per-view en je zult de wedstrijd moeten kopen om hem te kunnen zien. Het kanaal van keuze moet SkySport Calcio 1 (251) zijn.

Hoe te kijken naar Napoli – Liverpool in streaming

Als je de wedstrijd koopt, kun je Napoli – Liverpool ook in streaming kijken op SkyGo. Om SkyGo te gebruiken, moet je een Sky-abonnee zijn en een account hebben.

Om Napoli – Liverpool te streamen, moet je de applicatie starten, je inloggegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Een nieuwe sectie zal openen waar je SkyCalcio 1 kan selecteren en op het “Play” icoontje kan drukken. Wacht een paar seconden en de streaming van Napoli – Liverpool zal beginnen.