Waar te bekijken Fognini – Lajovic op TV en live streaming

Zoek hoe je de Monte Carlo Masters 1000 finale tussen Fognini en Lajovic live streaming gratis kunt bekijken

Fognini doet het kunstje, verslaat Nadal en gaat door naar de finale van de 2019 Monte Carlo Masters 1000. Hij is de eerste Italiaan die de finale van een Masters 1000 bereikt en hij doet het in een van de belangrijkste toernooien van het jaar. Fognini speelde een perfecte wedstrijd tegen Nadal: de Italiaan zette de Spanjaard onder druk met diepe slagen en een "Djokovic"-achtige backhand.

Nu moet Fognini het opnemen tegen de Serviër Lajovic, de nummer 48 van de wereld en voor het eerst in een Masters 1000-finale. Fognini is natuurlijk de grote favoriet om het toernooi te winnen, maar hij zal zeer geconcentreerd moeten zijn en zijn tegenstander niet onderschatten. Voor de Italiaan is het een uitgelezen kans om een belangrijk toernooi te winnen en zo goed mogelijk voor de dag te komen op de volgende twee evenementen van het seizoen: de Masters 1000 in Rome en Roland Garros, een van de vier Grand Slam-toernooien. De Monte Carlo Masters 1000 is exclusief voor Sky en de finale tussen Fognini en Lajovic wordt rechtstreeks uitgezonden op SkySport Uno (201). Fans kunnen Fognini - Lajovic live volgen via SkyGo

Fognini - Lajovic: tijd en plaats op tv

De start van de wedstrijd tussen Fognini en Lajovic is vastgesteld op 21 april 2019 om 14:30 uur. De Italiaanse tennisser hoopt Pasen op de best mogelijke manier te vieren. En de vele Italiaanse fans hopen dat ook. Fognini - Lajovic ook live te volgen via SkyGo

Hoe kijken naar Fognini - Lajovic live streaming op SkyGo

Te missen datum voor de vele Italiaanse tennisfans: om 14:30 uur daagt Fognini Lajovic uit voor de overwinning van de Monte Carlo Masters 1000. Tennisfans kunnen de finale van de Monte Carlo Masters 1000 live volgen via SkyGo, het on-demand platform van Sky.

Om gebruik te maken van SkyGo moet je een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website en gebruik maken van een van de ondersteunde apparaten (smartphone, tablet en computer). De Sky-app kan worden gedownload van de Sky-website of in de Google Play Store en App Store.

Om de finale Fognini - Lajovic van de Monte Carlo Masters 1000 te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Een sectie zal openen met alle Sky kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en scroll naar beneden om SkySport Uno (201) te vinden. Selecteer het kanaal en druk op "Play" om te beginnen met het streamen van Fognini - Lajovic.