Hoe te kijken naar Liverpool – Barcelona live streaming

Ontdek waar je Liverpool – Barcelona, return leg van de Champions League halve finale 2018-2019, live streaming op smartphones, computers en tablets kunt kijken

Een onmogelijke comeback. Een Everest om te beklimmen. Vanavond op Anfield staat Liverpool tegenover Barcelona in de return van de halve finale van de Champions League 2018-2019. Liverpool heeft de perfecte wedstrijd nodig: ze moeten ten minste 3 doelpunten maken tegen Barcelona en mogen er geen tegen krijgen. Een prestatie die al zeer moeilijk is, waar nog de opleidingsmoeilijkheden bijkomen. Klopp kondigde in zijn persconferentie aan dat Liverpool zal spelen zonder Salah, Firmino en Keita, drie pijlers van het team.

De steun van Anfield en de Kop zal misschien niet genoeg zijn om de overwinning mee naar huis te nemen. Barcelona heeft zijn beste mannen in de competitie rust gegeven, terwijl Liverpool nog steeds strijdt om de Premier League en tweede dreigt te worden, ondanks dat het 97 punten in de competitie heeft. Kortom, een cruciale week voor het seizoen van de Reds: over drie dagen kunnen ze uit de Champions League zijn en tweede in de competitie. Ook zijn er grote verwachtingen om Messi weer te zien, na de magie van de eerste leg: het Argentijnse fenomeen heeft aan één doelpunt genoeg, om opnieuw de Ballon d’Or te winnen.

Liverpool – Barcelona halve finale return leg van de Champions League 2018-2019 is een Sky exclusive die de wedstrijd zal uitzenden op SkySport Uno (201) en SkySport Football (203). Voor fans is er ook de mogelijkheid om Liverpool – Barcelona live te streamen op SkyGo: zo doe je dat.

Liverpool – Barcelona: speelschema

Liverpool – Barcelona trapt om 21:00 uur af in het Anfield Stadium.

Liverpool – Barcelona: hoe te kijken op tv

Liverpool – Barcelona wordt live op tv uitgezonden door Sky op de kanalen SkySport Uno (201) en SkySport Football (203). De wedstrijd wordt ook gestreamd op SkyGo.

Hoe kijk je Liverpool – Barcelona halve finale return leg van Champions League 2018-2019 live streaming op SkyGo

Kan je niet thuis zijn en Liverpool – Barcelona halve finale return leg van Champions League 2018 -2019 op tv kijken? Geen probleem, als je Sky-abonnee bent kun je Liverpool – Barcelona live volgen via SkyGo, het on demand-platform van Sky.

Om SkyGo te gebruiken moet je Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website van de satellietzender en een van de ondersteunde apparaten gebruiken: smartphones, tablets en computers. De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om livestreaming van Liverpool tegen Barcelona te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Er wordt een lijst geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en scroll naar beneden om SkySport One en SkySport Football te vinden. Door een van de twee kanalen te selecteren en op de knop “Afspelen” te klikken, wordt de streaming van Liverpool – Barcelona, return leg van de Champions League-halve finale 2018-2019, gestart.

Als u geen Sky-abonnee bent, hebt u de mogelijkheid om de livetekst van Liverpool – Barcelona te volgen op de website van Virgilio Sport.