Hoe je Lecce – Napoli op TV en streaming op DAZN en Sky kunt kijken

Zoek uit waar je Lecce – Napoli op TV en streaming op DAZN en op Sky kunt kijken. Het begin van de wedstrijd is vastgesteld op 15:00

Lecce – Napoli is een van de wedstrijden van de vierde dag van de Serie A 2019 – 2020. Een lastige uitwedstrijd voor Carlo Ancelotti’s Napoli: Lecce heeft, ondanks dat het slechts drie punten in de stand heeft, goed voetbal laten zien, dankzij het werk dat Liverani in de afgelopen seizoenen heeft verricht. Lecce tegen Napoli zal worden uitgezonden op zowel DAZN als Sky. In feite zal de wedstrijd ook worden uitgezonden op DAZN1, het nieuwe kanaal op de satellietzender. Streaming is beschikbaar op DAZN.

Napoli arriveert in Lecce na de grote overwinning in de Champions League tegen Liverpool. Ancelotti overweegt enkele wijzigingen in de startopstelling: Manolas, Di Lorenzo en Callejon krijgen rust, Malcuit, Maksimovic en Elmas komen erin. Het aanvalsduo van Milik en Llorente zal op het veld staan. Liverani bevestigt de opstelling die tegen Torino werd gewonnen: Rispoli, Lucioni, Rossettini en Calderoni in de verdediging, Falco in de aanval achter Lapadula-Farias.

Lecce tegen Napoli: aftraptijd

Lecce tegen Napoli trapt om 15:00 uur af. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion “Via del Mare”.

De vermoedelijke opstellingen van Lecce – Napoli

Lecce (4-3-1-2): Gabriel; Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Tabanelli, Tachtsidis, Majer; Falco; Lapadula, Farias.

Napoli(4-4-2): Ospina; Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Fabian Ruiz, Zielinski, Elmas, Insigne; Milik, Llorente.

Hoe kijk ik Lecce – Napoli op TV

Lecce – Napoli is een exclusieve wedstrijd op DAZN. Het is ook op tv te zien op DAZN1, het nieuwe kanaal dat beschikbaar is op Sky en het beste van de programmering van het online platform uitzendt. Als u een DAZN-abonnee bent, kunt u Lecce-Napoli op uw smart-tv bekijken.

Hoe streamt u Lecce-Napoli

Om Lecce-Napoli via streaming te bekijken, is DAZN de enige oplossing. Het platform ondersteunt vele apparaten: smartphones, tablets, computers, smart-tv’s en consoles. De applicatie kan gratis online worden gedownload. Het abonnement kost €9,99 per maand (met de eerste 30 dagen gratis).

Om Lecce – Napoli te streamen moet je DAZN openen en op de wedstrijdbox op de homepage klikken. U kunt Lecce-Napoli live volgen op de website van Virgilio Sport.