Westcon distribueert Zscaler-producten in EMEA

Om aan de groeiende vraag naar zero trust-oplossingen te voldoen, breidt distributeur Westcon zijn portfolio uit met de fabrikant Zscaler. Binnen de EMEA-regio distribueert Westcon nu de Zero Trust Exchange-oplossing van Zscaler.

“Volgens schattingen van Markets & Markets zal de markt voor zero trust security groeien van 19,6 miljard dollar in 2020 naar 51,6 miljard dollar in 2026”, meldt Robert Jung, Managing Director DACH en EE bij Westcon. Reden genoeg voor de distributeur om zijn eigen portfolio op dit gebied alvast uit te breiden.

Daarom verkoopt Westcon nu de Zero Trust Exchange-oplossing van Zscaler. De fabrikant is daarmee de vierentwintigste beveiligingsspecialist in de portefeuille van zijn nieuwe distributiepartner. Ook nieuwe partners van Westcon zijn de fabrikanten Menlo Security en Crowdstrike.

In de EMEA-regio zal Westcon de oplossing verkopen binnen het NGS-portfolio. Het acroniem staat voor Next Generation Solutions en omvat Zero Trust Access, IoT- en OT-beveiliging, Next Generation SOC en ook Secure Cloud en DevOps.