Webinarreeks voor MSP’s van start

Managed services zijn op de markt gekomen. Het dienstenmodel zet het kanaal op zijn kop en stelt systeemhuizen voor grote uitdagingen. Trend Micro wil geïnteresseerde dienstverleners informeren over managed services met een nieuwe webinarserie.

Managed services zijn een must-have geworden voor elke ICT-dienstverlener. Er is bijna geen systeemhuis dat ze niet in zijn portefeuille heeft. Het dienstenmodel doet echter de traditionele structuren kantelen en brengt sommige systeemhuizen in existentiële moeilijkheden. Met een nieuwe reeks evenementen wil Trend Micro zijn eigen partners, maar ook geïnteresseerde systeemhuizen – ongeacht of ze momenteel managed services plannen, deze al aanbieden of willen uitbreiden – op deze revolutionaire gebeurtenissen in het ICT-kanaal voorbereiden met praktijkgerichte lezingen en hen ondersteunen op hun weg om een managed service provider (MSP) te worden.

In de webinarserie “Let’s Talk MSP” nodigt Linda Haase, Enterprise Account Manager MSP bij Trend Micro, gasten uit met wie ze wisselende onderwerpen op het gebied van verkoop en technische focus, strategiebenaderingen bespreekt en succesfactoren tot op de bodem uitzoekt. Daarnaast zullen de oplossingen en platforms van de beveiligingsfabrikant centraal staan in de webinarserie over managed services.

Het evenement begint op 21 oktober om 10.00 uur met de sessie “MSP rocks! Stap nu in! Het openingsevenement zal in het teken staan van de actualiteit in het ICT-kanaal en van de kansen en uitdagingen voor MSP’s. Maar ook de heroriëntatie of transformatie van veel systeemhuizen tot MSP’s zal aan de orde komen.

Geïnteresseerde systeemhuizen kunnen op een speciaal opgezette website informatie vinden over de betreffende sessies en zich daar ook inschrijven.

Klik hier om u in te schrijven voor “Let’s Talk MSP”